Διακοπή ρεύματος την Πέμπτη και την Παρασκευή σε περιοχές του Δήμου Αγιάς


Ειδοποιούνται οι κάτοικοι των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Πέμπτη13 και την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022. 

Συγκεκριμένα: 

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13/01/22 

Από ώρα 08:00 - 11:00: Δημοτικά Διαμερίσματα Δ. Αγιάς: Αγιόκαμπος, Κ.Σωτηρίτσα, Βελίκα, Κουτσουπιά, Παλιουριά, β) Νοτιοανατολικό τμήμα Κ.  Νερό, γ) Ενεργειακή Κισσάβου, δ) Αετόλοφος, ε) Πελάτες κατά μήκος επαρχιακού δρόμου Αγιάς – Αγιοκάμπου από κόμβο Ποταμιάς μέχρι Αγιόκαμπο.  

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/01/22 

Από ώρα 08:00 - 15:00: Τμηματικά τα Δημοτικά Διαμερίσματα Δ. Αγιάς: Καλαμάκι, Κάτω Καλαμάκι, Έλαφος, Σκλήθρο, γ) Ανατολικό τμήμα Καστρί.  

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα θα ξαναδοθεί ρεύμα πριν το χρόνο λήξης της διακοπής που αναγράφεται πιο πάνω, γι’ αυτό το λόγω οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.  θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα και αν βρίσκονται κάτω στο έδαφος  γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά την διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

Πληροφορίες για τις προγραμματισμένες διακοπές ανά Περιοχή, καθημερινά, αναρτώνται στο site του ΔΕΔΔΗΕ, www.deddie.grΌλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr