Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλου για το νέο έτος



Τη δοξολογία για τον εορτασμό του νέου έτους παρακολούθησε ο δήμαρχος Κιλελέρ Αθανάσιος Νασιακόπουλος στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Νίκαια. 

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του ο δήμαρχος ανέφερε τα εξής: «Αγαπητοί μου συνδημότες, αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά στην οποία όλοι ταλαιπωρηθήκαμε, κυρίως λόγω της θανατηφόρου πανδημίας που ενέσκηψε απρόοπτα. Το 2021 που αποχαιρετήσαμε  ήταν ένα έτος γεμάτο δυσκολίες, και επώδυνες αλλαγές. 

Στην αυγή όμως του 2022 θα πρέπει να αναζητήσουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία ως αντίδραση σε ό,τι μας πίεσε. Επιβάλλεται να επιστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε μπροστά. Να ξαναβρούμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση και να αντιστρέψουμε ό,τι αρνητικό έχουμε γύρω μας, κάνοντάς το θετικό.

Ο Δήμος Κιλελέρ με το δυναμικό του (αιρετούς και εργαζόμενους) είναι αποφασισμένος να πρωτοστατήσει σ’ αυτή την προσπάθεια. Αντλώντας δύναμη από τη θετική σκέψη που συνοδεύει τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ας δώσουμε τη μάχη ώστε το 2022 να είναι μια χρονιά δημιουργίας και ελπίδας, μια χρονιά όπου ο τόπος θα πάει μπροστά. Να ευχηθούμε επίσης η ανθρωπότητα να απαλλαγεί οριστικά από την κατάρα της πανδημίας. 

Εγώ προσωπικά, το Δημοτικό Συμβούλιο, τα Συμβούλια των Κοινοτήτων μας και οι εργαζόμενοι στο Δήμο Κιλελέρ, σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά, με υγεία, με αισιοδοξία,  με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, με αλληλεγγύη μεταξύ μας, με ελπίδα και δύναμη για προκοπή! Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2021».

Την δοξολογία, που έγινε σύμφωνα με τα μέτρα ασφαλείας για την πανδημία, παρακολούθησαν και  οι αντιδήμαρχοι Αντώνης Ρεντζιάς και Βάνα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη,  ο πρόεδρος Κώστας Παναγούλης και το μέλος της ΤΚ Νίκαιας Αχιλλέας Τσαντίλης. Παρόμοιες εκδηλώσεις έγιναν σε όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου όπου παραβρέθηκαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη των ΤΣ των κοινοτήτων.


Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr