Λάρισα: Επιτυχής η έκθεση φωτογραφίας «Η μνήμη της πόλης»


  • Πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο για τις Ευπαθείς Ομάδες στην συνοικία Αβέρωφ

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου ολοκληρώθηκε η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο ¨Η μνήμη της πόλης¨ η οποία διήρκησε από 20/12/2021 μέχρι και 11/ 01/2022 στον εκθεσιακό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου για τις Ευπαθείς Ομάδες. 


Η έκθεση πραγματοποιήθηκε  υπό την αιγίδα της Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής με την πολύτιμη συνεργασία της Φωτοθήκης Λάρισας, της Δημοτικής Πινακοθήκης και του Δήμου Λαρισαίων. 


Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Σωτήρης Βούλγαρης, η Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας Έφη Ζιώγα, τα μέλη της φωτοθήκης Παναγιώτης Δομούζης και Νικόλαος Παπαθεοδώρου -ο οποίος έκανε μια εξαιρετική ξενάγηση στους παρισταμένους- τα μέλη των ΚΑΠΗ της περιοχής Αβέρωφ και τα στελέχη των δομών της Διεύθυνσης Δήμητρα Κωστοπούλου, Δήμητρα Παπαστεργίου, Ζήνα Στεργίου και Κατερίνα Κακούσιου. 


Η έκθεση αφορούσε  σεε φωτογραφίες της πόλης από τη συλλογή του Βύρωνα Μήτου και αναφέρονται στην περίοδο 1941-1944. Το Πολιτιστικό Κέντρο μετά τη θετική ανταπόκριση του κοινού ετοιμάζει και άλλα πολιτιστικά δρώμενα για τα οποία θα υπάρξει σύντομη ενημέρωση.



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr