Βόλος: Γέννησε στην εξώπορτα του σπιτιού της, ενώ έφτανε το ταξί που είχε καλέσει


Στην εξώπορτα του σπιτιού της γέννησε μία 34χρονη γυναίκα στον Βόλο, η οποία δεν πρόλαβε να φτάσει στο νοσοκομείο για να φέρει στον κόσμο το παιδί της. Το κοριτσάκι φαίνεται πως… ήταν βιαστικό και γεννήθηκε έξω από το σπίτι, τη στιγμή που έφτανε στο σημείο το ταξί που θα παραλάμβανε την 34χρονη για να την μεταφέρει στο Αχιλλοπούλειο.

Όπως αναφέρει ο “Ταχυδρόμος”, η γυναίκα ήταν μόνη της στο σπίτι όταν ένιωσε πόνους και έσπασαν τα νερά της. Κατάλαβε ότι ήταν θέμα λίγων λεπτών προκειμένου να γεννήσει κι έτσι κάλεσε ένα ταξί για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Μόλις ο ταξιτζής έφτασε στην κατοικία, στις Γλαφυρές, αντίκρισε την 34χρονη να βρίσκεται στην εξώπορτα και το μωρό να έχει γεννηθεί. Παρά το σοκ, ο αυτοκινητιστής έσπευσε να βοηθήσει τη λεχώνα και το μωρό να επιβιβαστούν στο ταξί και τους μετέφερε στο νοσοκομείο.

Ήδη είχαν ενημερωθεί για το περιστατικό οι γιατροί και οι μαίες του νοσοκομείου και περίμεναν τη γυναίκα με το μωρό. Η 34χρονη μεταφέρθηκε με φορείο στην κλινική, ενώ το μωράκι στο Τμήμα Νεογνών. Και οι δύο εξετάστηκαν εξονυχιστικά από τους γιατρούς και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία τους. Το κοριτσάκι ζυγίζει 2 κιλά και 900 γραμμάρια.

Η συγκίνηση περίσσευε χθες το βράδυ στη Μαιευτική- Γυναικολογική Κλινική του νοσοκομείου Βόλου, καθώς η γέννηση του μωρού αποτελεί ένα μήνυμα ελπίδας, σε μία περίοδο που η πανδημία στοιχειώνει τα πάντα, όπως έλεγαν.

Όλοι επίσης εξήραν το θάρρος της 34χρονης πολύτεκνης μητέρας, η οποία διατήρησε την ψυχραιμία της όταν την έπιασαν οι πόνοι, ειδοποίησε για να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όταν όμως κατάλαβε ότι το μωρό βιάζεται να βγει, δεν έχασε την ψυχραιμία της.