Θεσσαλός επιχειρηματίας συνελήφθη στην Αθήνα για απόπειρα βιασμού


Γνωστός θεσσαλός επιχειρηματίας, 75 ετών, ο οποίος δραστηριοποιείται κυρίως στην Αθήνα, συνελήφθη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ύστερα από καταγγελία νεαρής γιατρού που εργάζεται σε ψυχιατρική κλινική ιδιοκτησίας του ιδίου και ενός ακόμα θεσσαλού, επίσης γνωστού επιχειρηματία.

Ο 75χρονος, που μαζί με τον συνεταίρο του έχουν σημαντικές επενδύσεις στο χώρο των ακινήτων, του τουρισμού και της Υγείας, οδηγήθηκε στο τμήμα όταν η 25χρονη γιατρός που έκανε το αγροτικό της στην κλινική, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Όπως ισχυρίζεται η ίδια, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, μπήκε στο γραφείο του ιδιοκτήτη προκειμένου να συζητήσουν για υπηρεσιακά θέματα. Όμως εκείνος τη θώπευσε στο στήθος, την τράβηξε προς το μέρος του και τη φίλησε στο στόμα. Σύμφωνα πάντα με την ίδια, γλίτωσε την τελευταία στιγμή τη σεξουαλική κακοποίηση, καθώς, παρά το ισχυρό σοκ που υπέστη, κατάφερε να του ξεφύγει και να καλέσει την αστυνομία και στη συνέχεια τον πατέρα της.

Όταν ο πατέρας της έφτασε στη κλινική ο επιχειρηματίας - κλινικάρχης είχε ήδη συλληφθεί.

Παράλληλα, στο τμήμα οδηγήθηκε και η νεαρή γιατρός, η οποία κατέθεσε έως αργά το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανήμερα την Πρωτοχρονιά ο εισαγγελέας υπηρεσίας άσκησε δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας στον 75χρονο και εν συνεχεία τον άφησε ελεύθερο ώσπου να οριστεί τακτική δικάσιμος.

Από την πλευρά του ο επιχειρηματίας, μέσω του δικηγόρου του, αρνείται τις κατηγορίες, και ισχυρίζεται πως όλα άρχισαν επειδή η 25χρονη «αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε συγκεκριμένες εργασιακές υποδείξεις σχετιζόμενες με την τήρηση υγειονομικών κανόνων, σχετιζόμενες με τον Covid-19, και ήδη της είχαν ανακοινωθεί οι σχετικές αποφάσεις της διοίκησης της κλινικής»...


Πηγη: thessaliaeconomy.gr (Κώστας Τόλης)