Γιώργος Καπουτζίδης: Η ευτυχισμένη και ήρεμη ζωή του μακριά από την ΑθήναΟ Γιώργος Καπουτζίδης καλεσμένος στην εκπομπή “Art Week” μίλησε για την επιλογή του να φύγει από την Αθήνα και να μείνει μόνιμα στην Αίγινα.
“Είμαι σε μια φάση απεξάρτησης από το χειροκρότημα. Η απομάκρυνση μου από τη ζωή στην Αθήνα και την Αίγινα μου έδωσε άλλα πράγματα για τα οποία είμαι ευτυχισμένος. Με βρήκε στην Αίγινα η πρώτη καραντίνα, έχω σπίτι που έγινε τελικά η κύρια κατοικία. Είναι μια ζωή πιο ήσυχη, μακριά από τα φώτα, έχει πάρα πολλές γάτες, δεν με χειροκροτούν ποτέ, είναι μια ωραία ζωή, βρίσκεις άλλα πράγματα με τα οποία περνάς όμορφα, όπως καινούργιοι φίλοι, με τους οποίους είσαι φίλος όχι γιατί είσαι ο Γιώργος Καπουτζίδης. Η επαφή με τη φύση, το 24ωρο που είναι όλο δικό σου χωρίς καμία υποχρέωση και το περνάς έτσι όπως θέλεις, αυτό είχε να μου συμβεί χρόνια. Γέμισα 24ωρα δικά μου” είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του ο Γιώργος Καπουτζίδης τόνισε πως δεν έχει κανένα μένος για εκείνους στους οποίους δεν αρέσει.

ΧΕΛΛΑΔΑ 


Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr