ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας: "Μεγάλες οι ευθύνες της Περιφέρειας Θεσσαλίας"Σε ανακοίνωση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Λάρισας επισημαίνονται τα εξής:

"Στο έλεος του "Διομήδη" η περιοχή Φαρσάλων. Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Λάρισας  χρεώνει μεγάλες παραλείψεις και σοβαρή ολιγωρία στην Περιφέρεια  Θεσσαλίας. Πριν ακόμη κλείσουν οι πληγές από τον Ιανό νέες καταστροφές στις υποδομές της περιοχής, στις καλλιέργειες και σε οικοσκευές καθώς πλημμύρισαν και σπίτια.

Οι καθυστερήσεις και η αργοπορία στο κλείσιμο των "πληγών" από τον Ιανό φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού.

Έχουμε υπερχείλιση του ποταμού Ενιππέα και των παραποτάμων του ,χειμάρρων και αποστραγγιστικών τάφρων ,μεγάλη συγκέντρωση υδάτων στην Υπέρεια ,το Κατωχώρι , στο Ανωχώρι, τα Πυργάκια ,το Μεγάλο Ευύδριο . Όλη η περιοχή είναι μια απέραντη λίμνη με τα νερά να μην  έχουν διέξοδο . Είναι οι ίδιες περιοχές που χτυπήθηκαν σκληρά από τον Ιανό.

Κίνδυνο διατρέχει και το χωριό Βαμβακού καθώς  και τα άλλα χωριά της εκεί περιοχής.

Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος οι καλλιέργειες να καταστραφούν με ανυπολόγιστες  ζημίες για τους αγρότες της περιοχής, μια και ήδη έσπειραν σιτηρά, φακές, τριφύλλι  και άλλες καλλιέργειες.

Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Λάρισας καλεί τον Περιφερειάρχη  κ. Αγοραστό να αναλογιστεί τις ευθύνες του και να προχωρήσουν άμεσα όσα έργα καθυστερούν, να  εκτιμηθούν  ζημίες, ώστε να προχωρήσουν οι αποζημιώσεις."


Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr