Υπογράφεται η σύμβαση κατασκευής κυκλικών κόμβων στον Αλμυρό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας


Δυο νέους κυκλικούς κόμβους κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην πόλη του Αλμυρού. Υπογράφεται το επόμενο διάστημα η σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 600.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

 «Σε συνεργασία με  την  Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές υπηρεσίες χρηματοδοτούμε και κατασκευάζουμε δύο κυκλικούς κόμβους που βελτιώνουν το επίπεδο οδικής ασφάλειας σε δυο προβληματικές διασταυρώσεις του Αλμυρού με αυξημένο, καθημερινά, κυκλοφοριακό φόρτο» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Οι δυο κυκλικοί κόμβοι

Α. Κυκλικός κόμβος στη  θέση «είσοδος Ευξεινούπολης»

Το έργο αφορά στην κατασκευή κυκλικού κόμβου στη συμβολή των οδών Ευξεινουπόλεως και Ηρώων Πολυτεχνείου και ουσιαστικά αποτελεί την είσοδο στον οικισμό της Ευξεινούπολης από την κωμόπολη του Αλμυρού.

Β. Κυκλικός κόμβος στη  θέση Σχολεία – συμβολή οδών Παύλου Μελά και Βασιλέως Παύλου

Το έργο αφορά στην κατασκευή κυκλικού κόμβου στη συμβολή των οδών Παύλου Μελά και Βασιλέως Παύλου. Η συμβολή αυτή αποτελεί την κύρια είσοδο στην περιοχή του κέντρου του Δήμου Αλμυρού για τα οχήματα που εισέρχονται από τη νέα εθνική οδό (Π.Α.Θ.Ε).