Επίδομα θέρμανσης: Έρχεται νέα πληρωμήΜία νέα πληρωμή για το επίδομα θέρμανσης αναμένεται να έρθει έως τις τις 29 Απριλίου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας.

Υπενθυμίζεται ότι η καταβολή αυτή θα αφορά τις αγορές που θα τιμολογηθούν έως τις 31 Μαρτίου 2022 και υπό την προϋπόθεση ότι τα απαιτούμενα στοιχεία έχουν καταχωρηθεί έως και τις 15 Απριλίου 2022.

Η καταβολή ποσού συνολικού ύψους 50,9 εκατ. ευρώ σε 475.742 δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης. 

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, το επίδομα θέρμανσης της χειμερινής περιόδου 2021/2022, μετά τη διεύρυνση των εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων, καλύπτει την πλειοψηφία των νοικοκυριών που καταναλώνουν πετρέλαιο θέρμανσης, φυσικό αέριο και τις άλλες επιδοτούμενες μορφές καυσίμου, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξη της Κυβέρνησης έναντι των επιπτώσεων της διεθνούς ενεργειακής κρίσης.

Σημειώνεται ότι χθες το υπουργείο Οικονομικών προχώρησε χθες στην καταβολή ύψους 50,9 εκατ. ευρώ, του επιδόματος θέρμανσης, σε 457.742 δικαιούχους . Πλέον, το συνολικό ποσό που έχει καταβληθεί μέχρι σήμερα ανέρχεται στα 136,9 εκατ. ευρώ.


Πηγη: enikos.gr


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr