Επίσκεψη των κ.κ. Μαρινάκη και Κονταδάκη στη ΔΔΕ Τρικάλων


Επίσκεψη των κ.κ. Μαρινάκη και Κονταδάκη στη ΔΔΕ Τρικάλων 


Τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων επισκέφθηκε ο  Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Παύλος Μαρινάκης συνοδευόμενος από το Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στέλιο Κονταδάκη, τον κ. Χρήστο Μιχαλάκη, αντιπεριφερειάρχη  ΠΕ Τρικάλων και κλιμάκιο της ΔΕΕΠ Ν.Δ Τρικάλων.

Ο στόχος της επίσκεψης ήταν να αναδειχθούν οι εκπαιδευτικές ανάγκες της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη μέριμνα για την επίλυση των τυχόν προβλημάτων μέσα από μια διαρκή σχέση εμπιστοσύνης. 


Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, κ. Ξυνοπούλου εξήρε το έργο των εκπαιδευτικών και τις σημαντικές βελτιωτικές  αλλαγές του Υπουργείου τόσο σε επίπεδο μαθητή όσο και επίπεδο σχολικής μονάδας. Επεσήμανε τη σημαντική στήριξη του Υπουργείου στην εκπαιδευτική καθημερινότητα και ζήτησε από τους δύο παρευρισκομένους να διαβιβάσουν τις θερμές ευχαριστίες της στον Πρωθυπουργό και στην Υπουργό Παιδείας.   

Συμφώνησαν ότι όλοι πρέπει να καταβάλλουν όλες τους τις δυνάμεις, ώστε να δίνονται άμεσα λύσεις στα ανακύπτοντα εκπαιδευτικά θέματα για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων και το καλό των μαθητών και ο κ. Μαρινάκης δήλωσε:  «Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο που μπορούμε»

Η κ. Ξυνοπούλου ευχαρίστησε τους κ.κ. Μαρινάκη και Κονταδάκη για την επίσκεψη στα γραφεία της ΔΔΕ Τρικάλων και το ειλικρινές ενδιαφέρον τους για την εκπαίδευση και τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα  ένα βιβλίο και εκλεκτά τοπικά προϊόντα. 


Η Διευθύντρια ΔΕ Τρικάλων 

Ελένη – Μαρίνα Ξυνοπούλου