Ένταση στη Λάρισα: “Θα στήσουμε μπλόκο που θα βάλει φωτιά σε όλη την Ελλάδα” λένε οι αγρότεςΣτον κόμβο της Νίκαιας, στη Λάρισα, βρίσκονται αγρότες από όλη τη Θεσσαλία,  με στόχο να πραγματοποιηθεί μπλόκο στην εθνική οδό, ως μέσο διεκδίκησης των αιτημάτων τους.

Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας, έστειλε σήμερα το μεσημέρι ξεκάθαρο μήνυμα πως το μπλόκο των τρακτέρ θα στηθεί και μάλιστα “θα βάλει φωτιά σε όλη την Ελλάδα” προκαλώντας αντίστοιχα μπλόκα και σε άλλες περιοχές.

“Θα στήσουμε μπλόκο που θα βάλει φωτιά σε όλη την Ελλάδα. Δεν είμαστε εχθρός. Είμαστε άνθρωποι που διεκδικούμε την επιβίωση τη δική μας και των οικογενειών μας. Δεν κρατάμε ούτε μολότοφ, ούτε ρόπαλα, ούτε τίποτε στα χέρια μας, έχουμε έρθει με τα τρακτέρ για να κάνουν τον αγώνα μας που είναι δίκαιος. Θέλουμε πολιτικές λύσεις και όχι ΜΑΤ και καταστολή” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μαρούδας.

Μέχρι στιγμής στο Κόμβο της Νίκαιας εκτιμάται πως έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 300 τρακτέρ και αγροτικά οχήματα, με τον αριθμό αυτό να αναμένεται να αυξηθεί τα επόμενα 24ωρα.

αγρότες αγρότες αγρότες αγρότες


Πηγη: enikos.grΕκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr