Θρήνος σε Λάρισα και Χανιά: Αυτός είναι ο φοιτητής που σκοτώθηκε όταν τον καταπλάκωσε τοίχος


Θρήνο έχει σκορπίσει στα Χανιά η ξαφνική απώλεια του 22χρονου φοιτητή στη Λάρισα, Νίκου Μπιτσάκη ο οποίος καταπλακώθηκε από ετοιμόρροπο τοιχίο.

Ο αδικοχαμένος φοιτητής, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά  και έφυγε για σπουδές στη Λάρισα όταν πέρασε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Ο Νίκος Μπιτσάκης στην εφηβική του ηλικία ασχολήθηκε ενεργά με την ποδηλασία, ανήκε στο σωματείο “Τάλως” και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σύμφωνα με το flashnews.gr.

φοιτητής- Χανιά- Λάρισα

Μάλιστα είχε λάβει πάρα πολλές διακρίσεις και μετάλλια σε αγώνες.

Όλα έγιναν το πρωί της Κυριακής γύρω στις 7:30, όταν ο 22χρονος Νίκος, επιστρέφοντας από διασκέδαση με ακόμη δύο φίλους του, βρέθηκε έξω από εγκαταλελειμμένο κτίριο.

φοτητής- Χανιά- Λάρισα

Συλλυπητήριο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Χανίων

Με αφορμή την αναγγελία του αιφνίδιου θανάτου του γιου του Εμμανουήλ Μπιτσάκη,  οι φίλοι και οι συνεργάτες Αρτοποιοί  του Νομού  Χανίων,  εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Το χρονικό του συμβάντος

Το τραγικό περιστατικό που του στοίχισε την ζωή συνέβη το πρωί της Κυριακής στην Λάρισα.

Λάρισα- φοιτητής-νεκρός

Ο άτυχος 22χρονος λίγο πριν, διασκέδαζε σε μπαρ της περιοχής και επιστρέφοντας στο σπίτι του για άγνωστο λόγο κλώτσησε τη μεταλλική πόρτα ενός σπιτιού και το τοιχίο που στήριζε την πόρτα, κατέρρευσε και τον χτύπησε στο κεφάλι.

Πάντως για την κατάσταση του κτιρίου και την επικινδυνότητα είχε ενημερωθεί η πολεοδομία στο παρελθόν, ωστόσο δεν είχαν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες.Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr