Τζούλια Αλεξανδράτου: Όσα κατέθεσε στο δικαστήριο κατά του Μένιου Φουρθιώτη για την κλοπή 200.000 ευρώΗ Τζούλια Αλεξανδράτου εξήγησε στο δικαστήριο πώς έκαναν “φτερά” τα χρήματα μέσα από το σπίτι της. Ο Μένιος Φουρθιώτης δεν πήγε στη δίκη.

Χωρίς την παρουσία του Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με το ισχίο του και θα χειρουργηθεί ξανά στις 27 Μαρτίου, άρχισε χθες η δίκη η οποία έχει αναβληθεί εννέα φορές.

Ο Μένιος Φουρθιώτης βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής αφού η άλλοτε κολλητή και συνεργάτιδά του Τζούλια Αλεξανδράτου τον έχει κατηγορήσει ότι έκλεψε 200 χιλιάδες ευρώ από το χρηματοκιβώτιο που είχε στο σπίτι της.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, εμφανώς αδυνατισμένη και με κοντό ξανθό μαλλί, η Τζούλια Αλεξανδράτου παρέμεινε στο βήμα του μάρτυρα φορώντας ροζ γούνα και περιέγραψε πώς έκαναν φτερά τα χρήματα. “Έχω πέσει θύμα κλοπής στα τέλη Αυγούστου 2010. Εγώ βρισκόμουν σε τουρ με τον τότε μανατζέρ μου Σπύρο Ρέβη. Με τον Μένιο Φουρθιώτη συνεργαζόμασταν, έμενα σπίτι του και έμενε στο δικό μου καθημερινά. Είχα λήξει την συνεργασία μου αρχές καλοκαιριού, τον είχα διώξει γιατί είχαν δημιουργηθεί περίεργα πράγματα. Όμως αυτός είχε κλειδί του σπιτιού μου. Έγιναν κάποια περιστατικά που με οδήγησαν να πάρω την απόφαση να διακόψω τη συνεργασία μας. Ενοχλήθηκε. Του είπα ότι δεν θέλω να είναι μαζί μου επαγγελματικά” είπε.

Ροζ dvd

Περιγράφοντας τη στιγμή που διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά περίπου 200.000 ευρώ που όπως ανέφερε είχε συγκεντρώσει με κόπο από τη δουλειά της, το περίφημο ροζ dvd και τις μετέπειτα εμφανίσεις της, η Τζούλια Αλεξανδράτου κατέθεσε: “Μπήκα στο σπίτι και το ισόγειο ήταν άθικτο. Είχα τις κάμερες δεξιά πάνω στον τοίχο. Κατεβαίνω κάτω και βλέπω το υπόγειο γεμάτο ρούχα παντού, εντελώς σκηνοθετημένο, μέχρι και εσώρουχα, αστείο σκηνικό. Λέω μέσα μου… το χρηματοκιβώτιο! Και διαπίστωσα ότι έλειπε ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο. Όλα έσβησαν. Έπαθα το σοκ της ζωής μου. Έχασα όλα τα χρήματά μου. Είχε μέσα τα χρήματα του dvd και τα χρήματα που έβγαζα κάθε εβδομάδα που ήταν περίπου 10.000 την εβδομάδα. Τουλάχιστον 200.οοο ευρώ”.

Η καταγγέλλουσα εξήγησε ότι κάλεσε την Αστυνομία, η οποία διαπίστωσε ότι είχε αφαιρεθεί και το καταγραφικό του σπιτιού, ενώ ο συναγερμός δεν λειτούργησε. “Έλειπε το καταγραφικό. Τα είχαν πάρει και αυτά. Το χρηματοκιβώτιο θα έπρεπε κάποιος κοινός ληστής να το είχε ξεριζώσει. Μόνο αν είχε κωδικό θα το άνοιγε κάποιος. Είχα βάλει την ημερομηνία γέννησής μου, το 1985. Το ήξερε ο Φουρθιώτης. Μόνο κάποιος που γνώριζε μπορούσε να ανοίξει το πορτάκι και να ξεβιδώσει το εσωτερικό” δήλωσε και υπέδειξε το λάθος που κατά την ίδια έκανε ο άλλοτε συνεργάτης της.

“Έκανε λάθος κατά την έξοδό του από το σπίτι, γιατί χρησιμοποίησε έξοδο που δεν γνώριζε κανείς και έσπασε μία τζαμαρία μέσα από το σπίτι. Τα τζάμια ήταν απέξω, δηλαδή όπως όταν κάποιος σπάσει από το εσωτερικό του σπιτιού. Έκανε τραγικά λάθη” υποστήριξε το μοντέλο που είπε στους δικαστές πως είχε τυφλή εμπιστοσύνη στον συνεργάτη της. “Ήξερε τα πάντα. Όταν έμενα με τον Μένιο, έμπαινε στα ξενοδοχεία και έκλεβε τα πάντα. Τα έκανε μπροστά μου. Αλλά δεν πίστευα εγώ που τον είχα σαν αδελφό μου ότι θα το κάνει σε εμένα”.

Όταν η πρόεδρος την ρώτησε γιατί δεν άλλαξε τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου, δήλωσε “αφελής”, προσθέτοντας πως δεν πίστεψε πως θα μπορούσε να την κλέψει.

“Εκφόβιζε κόσμο”

Σε ερώτηση σχετικά με τα περιστατικά που την οδήγησαν σε ρήξη με τον συνεργάτη της, υποστήριξε: “Έκανε πράγματα και μου έδινε συμβουλές που μου έκαναν κακό”.

Επιπλέον η Τζούλια Αλεξανδράτου υποστήριξε πως όταν ο Μένιος Φουρθιώτης απέκτησε διευθυντική θέση σε κανάλι “εκφόβιζε τον κόσμο”.


Πηγη: enikos.gr

ΧΕΛΛΑΔΑΌλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr