Με λαμπρότητα γιορτάστηκε στην Λάρισα η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου


Με λαμπρότητα γιορτάστηκε στην πόλη της Λάρισας η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου, μετά από δύο χρόνια ματαιώσεων των εορταστικών εκδηλώσεων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Το πρωί της Παρασκευής στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου τελέστηκε η Δοξολογία Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερωνύμου, παρουσία των εκπροσώπων πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών. Με το πέρας της δοξολογίας, εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από την κα. Βελησσαρία Μπόνια Διευθύντρια του 27ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

Στην συνέχεια ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων από τις Αρχές της πόλης και την Στρατιωτική Ηγεσία στο μνημείο των Ηρώων.

Στις 12 το μεσημέρι ξεκίνησε η μεγάλη παρέλαση των μαθητικών και στρατιωτικών τμημάτων στην οδό Κύπρου, παρουσία πλήθος κόσμου με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ενώ στην εξέδρα των επισήμων βρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κκ Ιερώνυμος, οι βουλευτές της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος και Στέλλα Μπίζιου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βασίλης Κόκκαλης, η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και βουλευτής Λάρισας Κυριάκος Βελόπουλος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, με την Φιλαρμονική Λάρισας και την Στρατιωτική Μουσική να παιανίζουν εμβατήρια. 


Πηγη: kosmoslarissa.gr



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr