Επιμελητήριο Λάρισας: Πρόγραμμα κατάρτισης στελεχών Agrifood Exports 360ο του οργανισμού “ΝΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ”


Πρόγραμμα κατάρτισης στελεχών "Agrifood Exports 360ο του οργανισμού “ΝΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ”


Αγαπητά μας μέλη,

Παρακαλούμε βρείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο πληροφορίες για το εμβληματικό πρόγραμμα κατάρτισης στελεχών "Agrifood Exports 360ο του οργανισμού “ΝΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ”. 

Το "Agrifood Exports 360ο” είναι το πρώτο εξειδικευμένο και πιστοποιημένο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα για εξαγωγές αγροδιατροφικών προϊόντων και διεξάγεται για 3η συνεχή χρονιά από τον οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά»,  το διάστημα Απρίλιος – Ιούνιος 2022 με ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ για τα μέλη μας. 

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο online πρόγραμμα 78 ωρών, στο οποίο διδάσκουν διακεκριμένοι εισηγητές, στελέχη επιχειρήσεων, και πανεπιστημιακοί από την Ελλάδα καθώς και το Πανεπιστήμιο Rutgers του Νew Jersey των ΗΠΑ, οι οποίοι διαθέτουν μακρόχρονη επαγγελματική και ακαδημαϊκή εμπειρία. Επιπλέον, φέτος θα συμμετέχει και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο με συγκεκριμένες θεματικές που αφορούν τη γερμανική αγορά, τη μεγαλύτερη χώρα υποδοχής των ελληνικών αγροδιατροφικών προϊόντων. 

Το «Agrifood Exports 360°» θα υλοποιηθεί μέσω της διαδικτυακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας Cultivate του οργανισμού, είναι πιστοποιημένο από την ACTA και περιλαμβάνει ενότητες που αφορούν μεταξύ άλλων, τις προϊοντικές και τεχνολογικές απαιτήσεις των εξαγωγών, τις στρατηγικές marketing, την έρευνα αγοράς, την προσέγγιση πελατών αλλά και τις διαδικαστικές απαιτήσεις της εξαγωγικής διαδικασίας που τίθενται από τις διεθνείς αγορές.

(Το επισυναπτόμενο αρχείο θα το βρείτε σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας, https://www.larcci.gr/programma-katartisis-stelechon-quot-agrifood-exports-360o-toy-organismoy-nea-georgia-nea-genia/)



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr