Το Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Λαρισαίων προσέφερε δωρεά φαρμάκων στο νεοσύστατο Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Ελασσόνας


Την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, τα στελέχη του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Λαρισαίων ενίσχυσαν με την προσφορά τους το νεοσύστατο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ελασσόνας. Η Υπεύθυνη Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Λαρισαίων και Κοινωνική Λειτουργός, κα. Κυρίτση Ευγενία μαζί με τον Φαρμακοποιό της Δομής, κο. Χατζημίχο Γεώργιο παρέδωσαν σημαντική ποσότητα φαρμάκων στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ελασσόνας στην Κοινωνική Λειτουργό, κα. Μαμανού Βασιλική.

Στα πλαίσια δικτύωσης και περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ των Φορέων αποφασίσαμε ως Κοινωνική Δομή του Δήμου Λαρισαίων να συνδράμουμε στο νέο Κοινωνικό Φαρμακείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ελασσόνας για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.


Η συνάντηση έλαβε χώρα στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λαρισαίων, όπου παρευρέθηκαν η Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας, κα. Ζιώγα Ευθυμία και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ελασσόνας, κα. Καρκαβανίδου- Σκρέτα Ευφροσύνη.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο ανήκει στο έργο «ΔΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του Περιφερειακού Ευρωπαϊκού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργούν προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού και κυρίως, αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.


Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Φαρμακείο στο τηλ:2410-626123, 23ης Οκτωβρίου & Ηρώων Πολυτεχνείου και με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ. 2410-680243.Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr