Στην Κύπρο αποστολή της ΔΕΥΑΛ με επικεφαλής τον Απ. Καλογιάννη


Στην Κύπρο βρίσκεται αποστολή της ΔΕΥΑ Λάρισας με επικεφαλής τον πρόεδρό της και δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη. Τα στελέχη της ΔΕΥΑΛ βρίσκονται στην Κύπρο για την υπογραφή μνημονίου  επικαιροποίησης της  παλαιότερης  συνεργασίας των φορέων ύδρευσης αποχέτευσης της Λάρισας και της πόλης της Λεμεσού, με στόχο την ανταλλαγή καλών πρακτικών στα ζητήματα των τεχνολογιών και της διαχείρισης του νερού. 

Στο πλαίσιο αυτό, υπήρξαν συναντήσεις και ανταλλαγή απόψεων από τα στελέχη των δυο φορέων, ενώ ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Λεμεσού  Νίκο Νικολαϊδη, όπου συζητήθηκαν ζητήματα αυτοδιοίκησης που αφορούν τους Δήμους της χώρας μας καθώς και η πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας να προχωρήσει επίσης σε μια σημαντική μεταρρύθμιση για τον χώρο της Αυτοδιοίκησης. 


Η αποστολή της ΔΕΥΑΛ αποτελούνταν επίσης από τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Μαβίδη, τον Γενικό Διευθυντή  κ. Δημήτρη Σαββοργινάκη και τη Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών  κα. Αννα Ζαχίδου. Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr