Παιχνίδια προσέφερε το βιβλιοπωλείο "ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ" στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων


Παιχνίδια προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, το βιβλιοπωλείο «ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ» για τα μικρά παιδιά των δικαιούχων της Δομής με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα που πλησιάζουν.

Οι ιδιοκτήτριες του βιβλιοπωλείου κυρίες  Δήμητρα και Μαριλένα Σίσκου οι οποίες παρέδωσαν και τα παιχνίδια, ενίσχυσαν για άλλη μια φορά την προσπάθεια αυτή, αναγνωρίζοντας το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου , με σκοπό  να δοθεί  λίγη  χαρά στους μικρούς μας φίλους  που το έχουν ανάγκη.

Τα είδη παρέλαβαν ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κος Γαντζούδης Θεόδωρος και το στέλεχος της Δομής κος Παπαδόντας Γιώργος  όπου τις ευχαρίστησαν για άλλη μια φορά για την προσφορά.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ. 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11( εντός της στοάς). 



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr