Ενημερωτικό webinar από τον ΣΘΕΒ: «Ασφαλείς εξαγωγές στην παγκόσμια αγορά»


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και ο Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ) διοργανώνουν ενημερωτικό webinar την Πέμπτη 17 Μαρτίου, ώρες 17:30 – 19:00, με θέμα: «Ασφαλείς εξαγωγές στην παγκόσμια αγορά» μέσω της πλατφόρμας του zoom.

Στόχος του ενημερωτικού webinar είναι να παρουσιαστούν τα προγράμματα ασφάλισης που καλύπτονται από τον ΟΑΕΠ σε συνδυασμό με το πρόγραμμα χρηματοδότησης ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις που εξάγουν να έχουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

Το webinar απευθύνεται σε στελέχη εξαγωγικών πωλήσεων, προμηθειών, εφοδιαστικής αλυσίδας, οικονομικής και νομικής διεύθυνσης, συμβούλους διεθνούς εμπορίου και επιχειρηματίες που συναλλάσσονται με το εξωτερικό και επιδιώκουν να ενισχύσουν τη διαπραγματευτική τους ικανότητα και να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητά τους σε θέματα διεθνών συμφωνιών και συναλλαγών.

Εισηγητής του webinar είναι ο κ. Κρεββατάς Άρης, Προϊστάμενος του τμήματος Κατάρτισης Συμβολαίων του ΟΑΕΠ. Τον εισηγητή θα πλαισιώνει η κα. Σκοτίδη Τζένη, ειδικός σε θέματα εξαγωγών με πολυετή εμπειρία στον χώρο. 

Η συμμετοχή στο webinar είναι δωρεάν. 

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κ. Ελένη Ευαγγελοπούλου) τηλ: 2410555507 & email: education@sthev.gr.


Πληροφορίες: 2410555507

https://www.sthev.gr/2022/03/11/enimerotiko-webinar-apo-ton-sthev-asfalis-eksagoges/