Προσφορά τροφίμων απο την 110 ΠΜ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λαρισαίων


Τρόφιμα προσέφεραν για άλλη μια φορά ο Διοικητής και το προσωπικό της 110 Πτέρυγα Μάχης   στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ενόψει των εορτών του Πάσχα με απώτερο σκοπό να συμβάλλουν  στην κάλυψη των αναγκών των ωφελουμένων που εξυπηρετούνται από τη δομή.

Τα τρόφιμα παρέδωσαν ο Επισμηναγός κος Καντζούρας Δημήτριος και η Ανθυπασπιστής κα Βλασιάδη Βασιλική στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου  οι οποίοι τόνισαν  ότι « είναι μεγάλη χαρά να στηρίζουμε με τον τρόπο μας  τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη ιδιαίτερα τις ημέρες αυτές των εορτών ».

 Από  την πλευρά του Δήμου τα τρόφιμα  παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κος Βούλγαρης Σωτήρης ο οποίος τους ευχαρίστησε για την προσφορά και τους ενημέρωσε για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου καθώς και τα στελέχη της Δομής.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ.2410-255876 και στην οδό Μανωλάκη 9-11( εντός της στοάς).Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr