ΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα πατέρας και γιος για την τραγωδία με τον 15χρονο στον Εύοσμο



Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασαν το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ο πατέρας και ο γιος για την τραγωδία στο σπίτι τους στον Εύοσμο, όπου ένας 15χρονος έπεσε νεκρός από πυρά κυνηγετικού όπλου.

Ο 15χρονος που αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία και ο 56χρονος πατέρας του, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για πλημμελή φύλαξη όπλου και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, οδηγήθηκαν πριν από λίγο στον εισαγγελέα, ενώ σύμφωνα με το thesstoday.gr, κατά την άφιξή τους δεν έκαναν καμία δήλωση στους δημοσιογράφους.

Η τραγωδία με τον 15χρονο σόκαρε την Θεσσαλονίκη

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής εκτυλίχθηκε μια τραγωδία στην περιοχή Ηλιούπολη του Ευόσμου, όταν ο άτυχος 15χρονος έπεσε νεκρός από καραμπίνα που κρατούσε ο συνομήλικος φίλος του. Ο νεαρός μεταφέρθηκε με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο ΑΧΕΠΑ και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να επιζήσει.

Μετά από έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα και ένας κάλυκας. Τα δύο παιδιά ήταν κολλητοί φίλοι από το δημοτικό και έκαναν κολλητή παρέα, καθώς έμεναν κοντά και σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν μόνα τους την ώρα της τραγωδίας.


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr