Καρδίτσα: Έχασε τη μάχη ο 16χρονος Τριαντάφυλλος που χαροπάλευε έπειτα από τροχαίο


Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 16χρονος μαθητής που νοσηλευόταν στην Καρδίτσα σε σοβαρή κατάσταση έπειτα από τροχαίο που είχε με το μηχανάκι του την Παρασκευή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα karditsalive, τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο Διευθυντής του τμήματος αιμοδοσίας του Γ.Ν. Καρδίτσας Κων. Αθανασίου αναφέροντας:

“Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, το 16χρονο παλληκαράκι μας έχασε την άνιση μάχη και…έφυγε. Ευχαριστούμε θερμά τους Εθελοντές Αιμοδότες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για προσφορά αίματος, όχι μόνο στον Νομό της Καρδίτσας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα! Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του άτυχου νέου. Η αιμοδοσία της Κυριακής 17-4-22 μετατρέπεται πλέον σε εθελοντική ,στη μνήμη του άτυχου Τριαντάφυλλου”.

Ο άτυχος 16χρονος από την περιοχή Ματαράγκα οδηγούσε το μηχανάκι του όταν συγκρούστηκε με ένα ΙΧ όχημα στην οδό Σοφάδων – Κυψέλης. Μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Καρδίτσας, όπου νοσηλεύτηκε για περίπου δύο ημέρες με βαριές κακώσεις σε όλο το σώμα. Παρά την προσπάθεια που έκαναν γιατροί και νοσηλευτές να τον κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του.