Δήμος Λαρισαιων: Ξεκινά η κατασκευή κυκλικού κόμβου σε Κύπρου, Νικηταρά, 23ης Οκτωβρίου


  • Σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την ερχόμενη Τρίτη 3 Μαϊου


Από την ερχόμενη Τρίτη 3 Μαϊου, ξεκινούν τα έργα του Δήμου Λαρισαίων για τη διαμόρφωση κυκλικού κόμβου στη συμβολή των οδών Κύπρου, Νικηταρά, 23ης Οκτωβρίου και 28ης Οκτωβρίου. 

Η κατασκευή του κυκλικού κόμβου εντάσσεται στο μεγάλο έργο της ανακατασκευής των οδών Κύπρου, Νικηταρά, Αυξεντίου, 23ης Οκτωβρίου, Βενιζέλου με προυπολογισμό 2,6 εκατ. ευρώ και χρηματοδότηση με 1 εκατ. ευρώ από το Πράσινο Ταμείο και 1,6 εκατ. από πόρους του Δήμου. 

Όπως είναι γνωστό, τα έργα έχουν ξεκινήσει απo την οδό Ογλ, η οποία ανακατασκευάζεται, με τις εργασίες να συνεχίζονται. 

Από την ερχόμενη Τρίτη θα υλοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή του νέου κυκλικού κόμβου από την Τρίτη 3 Μαϊου 2022 έως και την Τρίτη 21 Ιουνίου  καθ’ όλο το 24ωρο. Κατά τη διάρκεια των εργασιών για την κατασκευή του κυκλικού κόμβου, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου. Οι υφιστάμενοι φωτεινοί σηματοδότες θα τίθενται σταδιακά εκτός λειτουργίας και η εκ περιτροπής κυκλοφορία θα διεξάγεται με προσωρινούς (εργοταξιακούς) σηματοδότες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου, σύμφωνα με την υφιστάμενη μελέτη.

Ταυτόχρονα παρατείνονται έως την ολοκλήρωση των εργασιών οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό  ΟΓΛ (από Νικηταρά έως 31ης Αυγούστου)  καθ’ όλο το 24ωρο.Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr