Προσφορές απο 43ο Νηπιαγωγείο και 1ο Πειραματικο Λύκειο στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων


Τρόφιμα συγκέντρωσαν και προσέφεραν εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές του 43ου Νηπιαγωγείου Λάρισας  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων  για τις εορτές του Πάσχα .

Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της κουκλοθεατρικής παράστασης του βιβλίου «Άνοιξε τα φτερά σου» της Ρίας Τριανταφύλλου. Από την πλευρά του Δήμου τα προϊόντα παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου όπου τους ευχαρίστησαν για την πρωτοβουλία αυτή.  

Επιπλέον σημαντική ποσότητα τροφίμων προσέφερε το 1ο Πειραματικό  Λύκειο Λάρισας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου ενόψει των εορτών.

Οι μαθητές της Β΄ τάξης του 1ου Πειραματικού Λυκείου σε συνεργασία με τις καθηγήτριες του σχολείου κ.κ. Τσιφλικιώτου Μάγδα, Πιστόλη Ελένη, Σιούλα Ελένη και Καρβέλη Μάρια  συγκέντρωσαν και προσέφεραν τρόφιμα προβάλλοντας το αίσθημα της αλληλεγγύης των μαθητών του σχολείου  προς τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.


Από την πλευρά του Δήμου τα είδη παρέλαβε ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κος Γαντζούδης Θεόδωρος ο οποίος τους ενημέρωσε για το έργο και τις δράσεις της Δομής.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς). 



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr