Ισοπαλία στον Βόλο για Νίκη και ΑΕΛ - Στους -5 από τη Βέροια οι "βυσσινί"


Ισόπαλη ήρθε η ΑΕΛ με την Νίκη Βόλου με 1-1, με τους φιλοξενούμενους να ανεβαίνουν στους 63 πόντους (2η θέση), ενώ οι κυανόλευκοι πήγαν στους 51 πόντους (3η θέση). Οι βυσσινί μείωσαν την διαφορά τους από την πρωτοπόρο Βέροια (1η θέση, 68 πόντους) στους πέντε πόντους με τρεις αγώνες να απομένουν.

Δυναμικό παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά και από τις δύο ομάδες, με την Νίκη Βόλου να κάνει ευκαιρία με την κεφαλιά του Κουσκουνά από την μικρή περιοχή, η μπάλα όμως πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με τον Μιράντα, με απευθείας το φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα άλλαξε πορεία από κεφάλι αμυντικού στο τείχος και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Θεοδωρόπουλου.

Η ΑΕΛ βγήκε στην αντεπίθεση και έκανε ευκαιρία με τον Μαυριά στο 13' λεπτό, ενώ οι γηπεδούχοι έκαναν ευκαιρίες με τα σουτ του Πάνου στο 29'΄λεπτό και στο 37' λεπτό αλλά και την κεφαλιά του Τσουκαλά στο 30' λεπτό. Το σκορ του ημιχρόνου παρέμεινε στο 1-0 για τους κυανόλευκους.

Η ΑΕΛ ξεκίνησε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και μετά από χέρι του Κυριακίδη, κέρδισε πέναλτι στο 52' λεπτό, στο οποίο ευστόχησε ο Όγκμποε. Οι βυσσινοί έκαναν ευκαιρία με τον Μαυριά στο 55' λεπτό, του οποίου το σουτ πέρασε δίπλα από το δεξί "παραθυράκι" της εστίας του Μπάγιτς και με το σουτ του Κολομπίνο στο 74' λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και προσπαθήσαν να πετύχουν το γκολ που θα έδινε το τρίποντο, με την Νίκη Βόλου να κρατάει το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Αθανασίου, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Πάνος, Παναγιωτίδης (78′ Γκαρσία), Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Μιράντα, Βασιλείου (65′ Βλαχομήτρος), Κουσκουνάς.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Μπέρτος (46′ Γρηγορόπουλος), Μαξιμένκο, Ραμίρεζ, Κ. Παπαγεωργίου, Γαρουφαλιάς (46′ Όγκμποε), Κούστα (46′ Κολομπίνο), Μαυριάς (78′ Νίνο), Γλυνός (67′ Μιλτιάδης).


Πηγη: liganews.gr



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr