Βόλος: Κατηγορεί τον θείο της ότι την βίασε – Τι είπε στην απολογία του ο 60χρονος


Δίωξη για βιασμό σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η Εισαγγελία στον Βόλο εναντίον 60χρονου, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η 40χρονη σήμερα ανιψιά του ότι την βίασε το 2010.

Η μήνυση της γυναίκας, που σήμερα ζει και εργάζεται σε άλλη πόλη της Ελλάδας έφτασε στην Εισαγγελία στο τέλος του 2021 και ανέφερε ότι ο ηλικίας 60 ετών σήμερα θείος της, ένα καλοκαίρι που είχε έρθει για διακοπές από το εξωτερικό σε χωριό του Πηλίου, την βίασε με πράξεις στα γεννητικά της όργανα (χωρίς διείσδυση).

Μάλιστα ανάφερε ότι έπεσε με δύναμη πάνω της, την ακινητοποίησε με τον όγκο του σώματός του και προέβη στις πράξεις του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr.

Αρνείται την κατηγορία

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε την Παρασκευή στον ανακριτή και σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε την κατηγορία, λέγοντας ότι δεν έχει σχέση με την πράξη και δεν γνωρίζει για ποιο λόγο τον κατηγορεί.

Όπως είπε το καλοκαίρι του 2010 βρισκόταν στο σπίτι του στον Βόλο, δεν πήγε στο χωριό του Πηλίου, κάτι που βεβαιώνουν και μάρτυρες. Ακόμη είπε ότι επειδή η ανιψιά του όταν ήταν ανήλικη τον είχε καταγγείλει για παρενόχληση, έγινε παρεξήγηση μεταξύ των δύο οικογενειών και δεν έχουν καμία επαφή.

Ο συνήγορος υπεράσπισης ισχυρίζεται ότι όταν η γυναίκα ήταν ανήλικη, υπήρχαν προβλήματα υγείας με τον αδελφό της, η οικογένειά της είχε ρίξει την προσοχή της εκεί και η ίδια ένιωθε παραμελημένη, με αποτέλεσμα να αποκτήσει ψυχολογικά τραύματα.

Μετά την απολογία του ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, την εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και να μην προσεγγίζει την καταγγέλλουσα.