Ο Απ.. Καλογιάννης καλωσόρισε τους αθλητές και τις ομάδες του Ποδηλατικού Γύρου στην Λάρισα


  • Οι ομάδες και τα στελέχη της διοργάνωσης θα καταλύσουν για δυο νύχτες στην Λάρισα


Τους 139 αθλητές των 20 ομάδων που μετέχουν στον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας και τα στελέχη του φορέα της διοργάνωσης Cycling Greece, καλωσόρισε στην πόλη της Λάρισας ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννη, στο πλαίσιο λιτής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Imperial, το βράδυ της Παρασκευής.

Ο δήμαρχος στο σύντομο χαιρετισμό του  στις αποστολές των ομάδων, μίλησε για την πλούσια ιστορία της πόλης, την πλούσια παράδοσή της στον πολιτισμό, αναφέρθηκε στη σχέση του Ιπποκράτη με τη Λάρισα αλλά και στο μεγαλειώδες Α’ Αρχαίο Θέατρο. 


Δεν έλειψαν και οι αναφορές στη μακρά σχέση των κατοίκων της πόλης με το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης και ψυχαγωγίας. 


Παρόντες στην εκδήλωση ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης Β. Πινακάς, ο πρόεδρος της Cycling Greece Γ. Λεβεντάκης, o ο πρόεδρος του ΕΑΚ Λάρισας Γ. Κουρδής, στελέχη της διοργάνωσης και οι εκπρόσωποι Επιμελητηρίου, της ΕΔΑ Θεσσ και της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, ως  χορηγών του Δήμου Λαρισαίων που συμβάλουν στη διοργάνωση, στελέχη της δημοτικής αρχής και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.


Σημειώνεται ότι οι αποστολές των ομάδων κατέλυσαν για δυο νύχτες στην πόλη της Λάρισας. Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr