Οι «Ηρωες της Καθημερινότητας» στον Δ. Τρικκαίων


Εμφαση στον άνθρωπο, στον/στην υπάλληλο που καθημερινά είναι οι ήρωες της καθαριότητας στον Δήμο Τρικκαίων, δίνει η μεγάλη φωτογραφία που τοποθετήθηκε στα νέα απορριμματοφόρα.


Οι «Ηρωες της Καθημερινότητας», όπως αναγράφεται στη φωτογραφία που καλύπτει όλο το μήκος της καρότσας των απορριμματοφόρων, είναι υπάλληλοι του Δήμου Τρικκαίων. Στα καλάθια, στα οχήματα, στο τιμόνι, με τους συνεργάτες τους στα δρομολόγια, όλες τις ώρες της ημέρας αναλόγως των ωραρίων τους, είναι οι άνθρωποι που φροντίζουν για τη δημόσια υγεία, στον τομέα τους. Μαζεύουν όσα οι πολίτες πετούμε, στην πόλη και τα χωριά, είναι οι καθημερινοί σύμμαχοι στην προσπάθεια για καθαρή πόλη.

 
Για αυτό και στον υπότιτλο της φωτογραφίας αναγράφεται: «Βοηθήστε τους να τη βγάλουμε… καθαρή!».
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου παρουσίασε τα απορριμματοφόρα και τη νέα προσπάθεια του Δήμου, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, σε όλους/ες τους/τις παρευρισκόμενους/ες στην υπογραφή της σύμβαση για τη Μονάδα επεξεργασίας Απορριμμάτων της δυτικής Θεσσαλίας.


Η Κατερίνα, ο Σάκης, η Χαρίκλεια, ο Κώστας, ο Παναγιώτης, ο Βαγγέλης, η Μαρία, η Αλεξάνδρα, είναι οι άνθρωποι που μένουν δίπλα μας, που είναι η παρέα μας, οι φίλοι μας, οι συγγενείς μας.
Φροντίζουν για την πόλη, θα αξιοποιήσουν και αυτοί και οι συνάδελφοι/ισσές τους τα νέα οχήματα (με 873.000€ προϋπολογισμό από το ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και ίδιους πόρους) και θα προσπαθήσουμε, όλοι/ες μαζί, για μια πιο καθαρή πόλη, έναν πιο καθαρό Δήμο Τρικκαίων.