Βόλος: Επιτέθηκε σε μάνα και γιο στη λαϊκή αγορά με κλειδί για μπουλόνια αυτοκινήτου


Σε φυλάκιση 18 μηνών, με αναστολή καταδίκασε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο στον Βόλο, έναν 44χρονο, από την Πάτρα, που κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή.

Στη λαϊκή αγορά ρούχων στον Βόλο στις 31 Οκτωβρίου 2018, ο κατηγορούμενος επιτέθηκε σε μάνα και γιο, πωλητές στην αγορά και τους χτύπησε στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματός τους με κλειδί σύσφιξης μπουλονιών τροχού αυτοκινήτου (μπουλονόκλειδο), με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει.

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε ερήμην, ενώ στο Δικαστήριο παρουσιάστηκαν η μάνα, 62 ετών σήμερα και ο 40χρονος γιος της από τη Λάρισα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr.

Τόσο ο κατηγορούμενος, όσο και τα θύματα της επίθεσης ήταν πωλητές στη λαϊκή αγορά ρούχων.

Η 62χρονη κατέθεσε ότι ο γιος της μάλωσε με τον γιο του κατηγορουμένου και ξαφνικά ο 44χρονος, πήγε στον πάγκο τους και τους επιτέθηκε με το μεταλλικό εργαλείο, ενώ η ίδια δέχτηκε χτυπήματα από πίσω.

Επίσης είπε ότι ο δράστης και ο γιος του έχουν ζητήσει επανειλημμένα συγγνώμη και δεν επιθυμεί την ποινική τους δίωξη.

Από τις καταθέσεις που είχαν δώσει στην Αστυνομία, ο λόγος του επεισοδίου ήταν ότι ο γιος του κατηγορούμενου πήγε και τους ζήτησε για λογαριασμό άλλου ατόμου ένα ποσό που υποτίθεται ότι όφειλαν και δεν το αναγνώριζαν. Αρχικά οι δύο γιοι μάλωσαν, το αντιλήφθηκε ο 44χρονος, πήρε το κλειδί και τους επιτέθηκε.