Σοκ στον Βόλο: Επιτέθηκε σε εργαζόμενη για ένα μπουκάλι νερό – Πήγε να της βγάλει το μάτι με το δάχτυλό του


Ένας 39χρονος άνδρας συνελήφθη από τους αστυνομικούς στον Βόλο, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για εξύβριση και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ σήμερα, θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Ο 39χρονος επιτέθηκε σε εργαζόμενη και επιχείρησε να της βγάλει το μάτι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, TheNewspaper.gr, μία 48χρονη κατήγγειλε ότι δέχτηκε  επίθεση στις 3.30 το μεσημέρι της Δευτέρας, εντός αναψυκτηρίου – καφετέριας στην οποία εργάζεται, στη Νέα Ιωνία.

Ο 39χρονος εισήλθε στην επιχείρηση, ζήτησε ένα τσιγάρο από την υπάλληλο και άνοιξε το ψυγείο παίρνοντας ένα μπουκάλι νερό. Η υπάλληλος τον ενημέρωσε ότι αν δεν έχει χρήματα, να αφήσει το μπουκάλι στη θέση του.

Τότε, ο 39χρονος κατευθύνθηκε προς το μέρος της, της έδωσε 0,20 ευρώ, πέταξε το μπουκάλι στο δάπεδο του καταστήματος και στη συνέχεια της επιτέθηκε προσπαθώντας να της βγάλει το μάτι με το δάχτυλό του. Κατάφερε να την τραυματίσει μάλιστα, με το νύχι του στο πρόσωπο.

Τότε, στην προσπάθειά της να ξεφύγει, τον απείλησε ότι θα καλέσει την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο άνδρας να απομακρυνθεί τρέχοντας, όμως λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές.