Δήμος Λαρισαιων: Πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων για τις ημέρες του Πάσχα


Η Υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Λαρισαίων, ενημερώνει ότι κατά τις ημέρες εορτασμού του Πάσχα τα προγράμματα αποκομιδής διαμορφώνονται ως εξής: 


  • Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου (έως ξημερώματα Μ. Σαββάτου): 

Όλα τα προγράμματα θα πραγματοποιηθούν κανονικά σε τρεις βάρδιες, σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα της Υπηρεσίας.


  • Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου:

Πρωινή βάρδια: Δύο (2) δρομολόγια αποκομιδής απορριμμάτων από υγειονομικές μονάδες και  πλατείες.

Μεσημέρι Μ. Σαββάτου: Δύο (2) δρομολόγια αποκομιδής απορριμμάτων από το κέντρο της πόλης, λαϊκές αγορές, φυλακές.

Ένα (1) δρομολόγιο αποκομιδής ανακυκλώσιμου χαρτιού από το κέντρο της πόλης και ένα (1) δρομολόγιο ανακύκλωσης συσκευασιών από το κέντρο και τους υπόγειους κάδους.

Μετά τις 18.00: Δύο (2) δρομολόγια αποκομιδής απορριμμάτων στο κέντρο της πόλης και το λόφο του φρουρίου με το κλείσιμο της αγοράς και ένα (1) δρομολόγιο ανακύκλωσης συσκευασιών από τους κεντρικούς δρόμους και τα Σούπερ Μάρκετ.

Ειδικά για το Μ. Σάββατο παρακαλούμε όλα τα παραπάνω απορρίμματα και ανακυκλώσιμα να εναποτεθούν στα σημεία συλλογής το αργότερο έως τις 18.00, οπότε θα ξεκινήσουν τα τελευταία δρομολόγια. 


  • Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου:

Πρωινή βάρδια: Ένα (1) δρομολόγιο αποκομιδής απορριμμάτων στο κέντρο της πόλης και το λόφο του φρουρίου.


  • Δευτέρα του Πάσχα 25 Απριλίου: 

Πρωινή βάρδια: Ένα (1) δρομολόγιο αποκομιδής κοινών απορριμμάτων από το κέντρο της πόλης και τα δυο νοσοκομεία και ένα (1) δρομολόγιο ανακύκλωσης συσκευασιών από το κέντρο της πόλης.

Παρακαλούνται οι συμπολίτες κατά τις ημέρες αυτές να βγάλουν τα απορρίμματα προς αποκομιδή σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα της Υπηρεσίας, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην προσπάθεια όλων μας για καθαρούς κοινόχρηστους χώρους.. 

Να υπενθυμίσουμε ότι η υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης τις παραπάνω ημέρες λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας, επομένως παρακαλούνται οι πολίτες να μην εκθέτουν προς αποκομιδή ειδικά απορρίμματα, ογκώδη, κλαδιά κ.λπ.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης εύχεται ολόψυχα σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση!Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr