Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στην Αγιά ο 4ος ορεινός αγώνας KISSAVOS MARATHON RACE


KISSAVOS MARATHON RACE - Ευάγγελος Κουμπάρος 2022

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 1η Μαΐου 2022 στην Αγιά ο 4ος ορεινός αγώνας KISSAVOS MARATHON RACE – Ευάγγελος Κουμπάρος 2022.

Στις τέσσερις διαδρομές του αγώνα συμμετείχαν 500 περίπου ενήλικες αθλητές και πάνω από 200 παιδιά.

Τα παραδοσιακά μονοπάτια του Κισσάβου που στο παρελθόν ήταν ο μοναδικός τρόπος επικοινωνίας των χωριών μεταξύ τους και με την κωμόπολη της Αγιάς γέμισαν από τις χαρούμενες φωνές των αθλητών και των διακοσίων περίπου εθελοντών.

Το βουνό μας καλοδέχτηκε με ανοιξιάτικα χρώματα και ευωδιές , με ελαφριά συννεφιά και ιδανική για τρέξιμο θερμοκρασία και μας χάρισε μία μοναδική εμπειρία.

Στην πλατεία της Αγιάς  ο μεγάλος χορηγός του αγώνα  τα ‘’ μήλα Αγιάς’’ φρόντισαν μετά τον τερματισμό να συνεχιστεί η ‘’δράση ‘’ αθλητών και συνοδών  με σουβλάκια, μήλα, εδέσματα με πρώτη ύλη το μήλο, χυμούς και χαμόγελα.

Η γιορτή αυτή του αθλητισμού ήταν το καλύτερο μνημόσυνο στην μνήμη του μεγάλου απόντα, του Ευάγγελου Κουμπάρου που ήταν ένας από τους εμπνευστές αυτής της ιδέας  και για χρόνια μέλος της επιτροπής .

Ελπίζουμε οι αθλητές και οι συνοδοί από όλη την Ελλάδα να πήραν μαζί με τις αποσκευές τους στο ταξίδι της επιστροφής,  τις όμορφες εικόνες του τόπου μας και μια γλυκιά ανάμνηση

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον συν διοργανωτή  Δήμο Αγιάς, τον σύλλογο γυναικών Αγιάς ,την εθελοντική ομάδα Ε.Ο.Δ.Υ.Α, την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Λάρισας, την Λέσχη 4Χ4 Xtreme Larissas, τον Κυνηγητικό σύλλογο Αγιάς, την ομάδα Kissavos Enduro και όλους όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή του αγώνα και δίνουμε ραντεβού την Άνοιξη του 2023

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ KISSAVOS MARATHON RACE – Ευάγγελος Κουμπάρος 2022



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr