Στον Δ. Τρικκαίων η Ομοσπονδία Σαρακατσαναίων για το 40ο Αντάμωμα στο Περτούλι


Τη συνδρομή του Δήμου Τρικκαίων στο 40ο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων συζήτησαν οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Συλλόγων Σαρακατσαναίων με τους εκπροσώπους του Δήμου Τρικκαίων.

 
Στο Δημαρχείο Τρικκαίων την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022 τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας συναντήθηκαν με την αντιδήμαρχο Εφη Λεβέντη, την πρόεδρο του Δημοτικού Θεάτρου Σοφία Αλεστά, τον πρόεδρο της Αστικής Ανάπτυξης Γ. Ζιώγα και τον αντιπρόεδρο του Μουσείου Τσιτσάνη, Μιχάλη Λάππα.


Τα θέματα αφορούσαν γενικότερα σε ζητήματα οργάνωσης και καλύτερης προετοιμασίας του Ανταμώματος που μετά από δύο χρόνια επιστρέφει στα γνώριμα Περτουλιώτικα Λιβάδια, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022.


Από την πλευρά της ΠΟΣΣ συμμετείχαν οι κ.κ. Γ. Μουτσιάνας (πρόεδρος), Γ. Φαρμάκης (αντιπρόεδρος), Π. Μπάρμπας (ταμίας),Αθ. Καριώτης (υπεύθυνος ηλεκτρονικής εφημερίδας), Κωστούλα (μέλος επιστημονικής επιτροπής), Β. Βλαχογιάννης (εκπρόσωπος τρικαλινών συλλόγων στην ΠΟΣΣ), Κ. Ζυγογιάννης μέλος ΠΟΣΣ, Στ. Σούλιος (υπ. Δημοτικού Χορευτικού Δ. Τρικκαίων).