Επίσκεψη της Διοίκησης του ΣΘΕΒ στην 5η «Ημέρα Καριέρας» - Συνάντηση με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη


Επίσκεψη της Διοίκησης του ΣΘΕΒ στην 5η «Ημέρα Καριέρας» που διοργάνωσε η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (πρώην ΟΑΕΔ) στη Λάρισα - Συνάντηση με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Μαΐου η 5η «Ημέρα Καριέρας» που διοργάνωσε η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (πρώην ΟΑΕΔ) στη Λάρισα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 45 επιχειρήσεις οι οποίες πρόσφεραν περισσότερες από 1.500 θέσεις εργασίας και στην πλειονότητα αυτών να αποτελούν ενεργά μέλη του ΣΘΕΒ.

Μέλη της Διοίκησης του ΣΘΕΒ, στα πλαίσια της εκδήλωσης,  είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με επιχειρήσεις και εκπροσώπους φορέων για τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τη στελέχωση των τοπικών επιχειρήσεων με εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διοίκησης του ΣΘΕΒ, που εκπροσωπήθηκε από τους κκ. Β. Μπρέτα, Χρ. Γιακουβή, Απ. Δοντά και Ελ. Καματέρη, τοπικών φορέων και επιχειρήσεων με τον κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη, Διοικητή του ΟΑΕΔ, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση μαζί με την Περ. Διευθύντρια του ΟΑΕΔ κα Όλγα Τσιούρβα.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα και διατυπώθηκαν προτάσεις που αφορούν τη διασύνδεση επιχειρήσεων, εργαζομένων με την εκπαίδευση, τη χρηματοδότηση προγραμμάτων κατάρτισης, την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του ΟΑΕΔ, τον ψηφιακό μετασχηματισμό των διαδικασιών και την επίλυση όλων των διαχρονικών παθογενειών που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στην κάλυψη των αναγκών τους για καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό.