Αρχίζουν αύριο οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα ΛύκειαΑύριο Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 αρχίζουν οι προαγωγικές/απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Α΄ και Β΄ τάξης των Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕΛ Λυκείων και θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022.

Παράλληλα επισημαίνεται ότι οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών/τριών της Γ΄ τάξης Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕΛ θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 έως την Τρίτη 31 Μαΐου 2022.

Οι  Πανελλήνιες εξετάσεις για  τους μαθητές και μαθήτριες των ΓΕΛ έχουν προγραμματιστεί στις 3-10 Ιουνίου, ενώ για τους αποφοίτους των ΕΠΑΛ στις 2-17 Ιουνίου. Τα Ειδικά Μαθήματα θα εξεταστούν 18-30 Ιουνίου. 

Δείτε αναλυτικά τους σχετικούς πίνακες:

Το πρόγραμμα των εξετάσεων για τους  μαθητές των γενικών λυκείων (ΓΕΛ) είναι:

πανελλήνιες

Ως ώρα έναρξης εξέτασης  για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων ορίζεται στις 8.30 π.μ .  Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι 3 ώρες. Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων για τους  μαθητές των  Επαγγελματικών λυκείων (ΕΠΑΛ) είναι:

πανελλήνιες

πανελλήνιες

Τα γυμνάσια 

Η  τελευταία ημέρα  μαθημάτων  για το 2022 στα Γυμνάσια  είναι η 30η Μαΐου. Οι εξετάσεις στο Γυμνάσιο θα διεξαχθούν 1-15 Ιουνίου. Ωστόσο τα  Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία θα κλείσουν αργότερα, στις 15 Ιουνίου.


Πηγη: enikos.grΕκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr