Δράμα: Ανατριχίλα από τις αποκαλύψεις για τη δράση του 43χρονου με τα 2,5 εκατ. αρχεία παιδικής πορνογραφίαςΣτις φυλακές Γρεβενών βρίσκεται πλέον ο 43χρονος ο οποίος συνελήφθη στη Δράμα από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την κατηγορία ότι κατείχε περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια αρχεία με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο όγκο πορνογραφικού υλικού που έχει βρεθεί ποτέ στην Ελλάδα.

Ο 43χρονος, υπάλληλος σούπερ μάρκετ, ήταν ένας άνθρωπος υπεράνω υποψίας. Ήταν άγαμος και μοναχικός, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τη δράση του.

Το μεγαλύτερος μέρος του υλικού είναι γυρισμένα στο εξωτερικό σε χώρες κυρίως της Ασίας. Πρωταγωνιστές, παιδιά κάτω των 10 ετών. Δράστες τις περισσότερες φορές, στενοί τους συγγενείς.  Σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της ΕΛ.ΑΣ το υλικό με τις κακοποιήσεις ανηλίκων φαίνεται να προέρχονται από «ζωντανές μεταδόσεις» έναντι αμοιβής.

Πώς έφτασαν τα ίχνη του 43χρονου που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία στη Δράμα

Ο εντοπισμός του 43χρονου φέρεται να έγινε ύστερα από ενημερωτικά έγγραφα που έστειλαν στη χώρα μας οι αστυνομικές Αρχές της Γαλλίας οι οποίες εντόπισαν το άγνωστο μέχρι σήμερα chat room για παιδόφιλους.  Ο 43χρονος εμφανιζόταν με κωδική ονομασία.  Τότε, ξεκίνησε μια τεράστια επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. που είχε την ονομασία «Τor’s Ηammer». Όπως φαίνεται, τουλάχιστον πέντε χρόνια συγκέντρωνε και διαμοίρασε στο παγκόσμιο «δωμάτιο συζήτησης» παιδόφιλων του darkweb χιλιάδες αρχεία με τέτοιου είδους πορνογραφικό υλικό.

Δράμα: Γιος εκπαιδευτικού ο 43χρονος – Σε κατάσταση σοκ η μητέρα του

Γείτονας του 43χρονου μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» του MEGA για την ψυχοσύνθεση του δράστη και για την κοινωνική ζωή του.

«Εγώ πάντα τον έβλεπα μόνο του. Με παρέες δεν τον έβλεπα. Ήταν πολύ κλειστός χαρακτήρας, πού να πάει το μυαλό, με τίποτα. Με το που άκουσα πού έγινε το σκηνικό και είπαν εδώ απέναντι, στον 43χρονο, ούτε πήγε το μυαλό μου ότι μπορεί να είναι αυτό το παιδί. Τον  μπαμπά του ήξερα τότε. Ή καθηγητής ή δάσκαλος ήταν ο μπαμπάς του. Δεν ήταν δηλαδή να σου πω ότι “ε, το περίμενα από αυτόν” ή μία υποψία ότι κάτι μπορεί να είναι, κάτι διαφορετικό από αυτό που δείχνει. Δεν είχε συμπεριφορά που να προκαλεί εντύπωση», είπε αρχικά ο γείτονας του 43χρονου.

Για την κατάσταση της μητέρας του δράστη, ο γείτονας είπε πως, « Άστο. Εγώ που την ξέρω, σου λέω πολλά χρόνια την ξέρω, την καημένη. Εγώ πέρασα και από το σπίτι γιατί πήγαινα κάτι πράγματα προς τα εκεί. Τα παντζούρια κλειστά τα έχει η καημένη εκεί, έχει πάθει σοκ».

«Αυτός ήταν υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ, 18χρονια αυτή ήταν η δουλειά του, και εξυπηρετικό παιδί δηλαδή. Ακούω κάποιους ανθρώπους, μου λέει «μιλούσε και με το μικρό μου». Δες τώρα το μυαλό του ανθρώπου πώς πάει. Δηλαδή γνώριζε την κόρη μου που ήταν μικρή. Και του μιλούσε και χαιρετούσαν ο ένας τον άλλον, και μιλούσαν μέσα στο σούπερ μάρκετ. Δεν έχει οικογένεια δική του, εγώ ξέρω τη μάνα του. Τώρα άλλους παραδίπλα δεν ξέρω δεν πρέπει να έχει. Εκτός και εάν είναι εκτός Δράμας. Ούτε αδέρφια έχει ήταν 8-10 ετών όταν πέθανε ο μπαμπάς του.Πιστεύω η μητέρα του δεν θα ξαναβγεί από το σπίτι», κατέληξε.


Πηγη: enikos.gr


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr