Διαδικτυακό σεμινάριο από τον ΣΘΕΒ: «Πωλήσεις και τεχνικές προσέγγισης πελατών»


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο την Τρίτη 28 & Τετάρτη 29 Ιουνίου, ώρες 18:00 – 21:00,  με θέμα: «Πωλήσεις και τεχνικές προσέγγισης πελατών» μέσω της πλατφόρμας του zoom.

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι εκπαιδευόμενοι να γνωρίσουν τις σύγχρονες, εφαρμοσμένες και αποτελεσματικές τεχνικές πωλήσεων με στόχο να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα τους και να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε υπεύθυνους πωλήσεων, εμπορικούς διευθυντές, υπεύθυνους προώθησης προϊόντων & υπηρεσιών, στελέχη πωλήσεων, διευθυντές και υπεύθυνους πωλήσεων καταστημάτων.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Σπήλιος Αριστοτελίδης, κάτοχος ΜΒΑ International Business, με μεγάλη εργασιακή εμπειρία στις πωλήσεις. Έχει διατελέσει διευθυντής σε εταιρία μάρκετινγκ χτίζοντας, εκπαιδεύοντας και διοικώντας ομάδες πωλήσεων αλλά και key account manager. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του σεμιναρίου και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κ. Ελένη Ευαγγελοπούλου) email: education@sthev.gr και τηλ.: 2410555507.


Πληροφορίες: 2410555507

https://www.sthev.gr/2022/06/17/diadiktiako-seminario-apo-ton-sthev-polisisis-kai-texnikes/