Σεμινάριο ΣΘΕΒ: «Οι εργασιακές αλλαγές και το πλαίσιο των όρων αμοιβής & εργασίας»


«Ο υπολογισμός της μισθοδοσίας και οι νέες αλλαγές στα εργασιακά»

Διαδικτυακό σεμινάριο από τον ΣΘΕΒ  


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο την Τετάρτη 8 Ιουνίου, ώρες 17:00 – 22:00,  με θέμα: «Οι εργασιακές αλλαγές και το πλαίσιο των όρων αμοιβής & εργασίας» μέσω της πλατφόρμας του zoom.

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι εκπαιδευόμενοι να εμπεδώσουν πλήρως όλο το φάσμα των διαδικασιών και τις νέες νομοθετικές αλλαγές που αφορούν σε προσλήψεις, υπολογισμό μηνιαίων αποδοχών συμπεριλαμβανομένου αδειών, ασθενειών, υπερεργασίας κ.α. καθώς και διαδικασίες που αφορούν οικειοθελείς αποχωρήσεις και απολύσεις.

Το σεμινάριο καλύπτει όλα τα θέματα και τις πρόσφατες τροποποιήσεις αναφορικά με την μισθοδοσία και τους εργατικούς νόμους που την διέπουν. Ολοκληρώνοντάς το οι εκπαιδευόμενοι θα είναι σε θέση να γνωρίζουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις βασικές διατάξεις που εσωκλείουν την εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη και προϊσταμένους λογιστηρίων αλλά και σε οποιοδήποτε ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τις νέες εργασιακές αλλαγές

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Πέτρος Ραπανάκης, Οικονομολόγος, Πτυχιούχος της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά (Α.Β.Σ.Π.).

Σύμβουλος επιχειρήσεων με μακρόχρονη εμπειρία σε θέματα εργατικής νομοθεσίας και ανθρώπινου δυναμικού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του σεμιναρίου και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κ. Ελένη Ευαγγελοπούλου) email: education@sthev.gr και τηλ.: 2410555507.


Πληροφορίες: 2410555507

https://www.sthev.gr/2022/05/19/diadiktiako-seminario-apo-ton-sthev-oi-ergasiakes-allages-kai-to-plaisio-ton-oron-amoivis-kai-ergasias/