Νέο ΚΕΠ, καλύτερη εξυπηρέτηση πολιτών στον Δήμο Τρικκαίων


Νέο ΚΕΠ, νέα αρχή, νέα προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών στα Τρίκαλα. Από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 τα δύο ΚΕΠ (στο Δημαρχείο και την ΠΕ Τρικάλων) συνενώθηκαν σε ένα, στη γωνία των οδών Ιακωβάκη και Μιαούλη.


Βασικός στόχος του Δήμου Τρικκαίων, η εξυπηρέτηση των πολιτών σε έναν χώρο, με λιγότερες μετακινήσεις, επίσης στο κέντρο της πόλης. 


Το ισόγειο του κτηρίου στέγαζε μέχρι πρότινος το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τρικκαίων και ανακατασκευάστηκε  για να προσφέρει εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και διεκπεραίωση υποθέσεων. 


Κάθε πολίτης συνομιλεί με υπάλληλο των ΚΕΠ κατά μόνας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με τη χρήση όλων των τεχνολογικών δεδομένων, με τάχιστη πρόσβαση στο διαδίκτυο, με συνεχή ροή πολιτών, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για τους πολίτες και συγκεκριμένα τις ώρες 08:15 – 19:15, ενώ το Σάββατο 08:00 – 14:00.


Το ΚΕΠ λειτουργεί και με νέο τηλεφωνικό κέντρο, στον αριθμό 2431350000, ενώ για ηλεκτρονική επικοινωνία οι πολίτες μπορούν να χρησιμοποιούν τη διεύθυνση n.trikalon@kep.gov.gr