Στο Δημαρχείο της Λάρισας ο διευθυντής του οργανισμού Τουρισμού του Βελιγραδίου


Συνάντηση με τον  Γενικό διευθυντή του οργανισμού Τουρισμού του Βελιγραδίου κ. Μιοντραγ Πόποβιτς, παρουσία του αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Δημ. Παπαλέξη,  είχε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης. 

Ο κ. Πόποβιτς, βρίσκεται στην Λάρισα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τoυ Larissa Food Fest. Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα,  αντηλλάγησαν απόψεις για την περαιτέρω δυνατότητα συνεργασίας μεταξύ των δυο φορέων, μετά και την επιστροφή στην κανονικότητα μετά από δυο χρόνια περιορισμών λόγω πανδημίας. 


O δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Πόποβιτς για την ιστορία και την πορεία της πόλης, ως σημαντικό αστικό κέντρο της χώρας,  με ισχυρή τοπική οικονομία και δημιουργικούς ανθρώπους. 

Σημειώνεται ότι ο τουριστικός οργανισμός του Δήμου Βελιγραδίου, είναι συνδιοργανωτής του Larissa Food Fest, μαζί με το Επιμελητήριο Λάρισας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων και τους Δήμους Νις και Λέσκοβατς της Σερβίας. 


Στην συνάντηση παρέστησαν επίσης, ο ειδικός συμβουλος του δημάρχου κ. Περ. Καμάρης, η Σερβίδα δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Μικάτα και ο κ. Ν. Σκυβαλίδας. 


Αναβολή εκδηλώσεων του φεστιβάλ λόγω καιρικών συνθηκών

Όπως έχει ανακοινωθεί από το Επιμελητήριο, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και για την ασφάλεια των συμπολιτών  αναβάλλονται οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του φεστιβάλ για σήμερα Παρασκευή 10/06/2022.

Το φεστιβάλ που πραγματοποιείται στην Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης θα ανοίξει τις πύλες του αύριο Σάββατο 11/06/2022 στις 18.30. 


Το πρόγραμμα εκδηλώσεων διαμορφώνεται ως εξής:


Σάββατο 11/06/2022

20.00 Νίκος Νταλάκας

22.00 Χρήστος Δάντης


Κυριακή 12/06/2022

Φιλιππίδης Νίκος – Κυρίτσης Αντώνης


Δευτέρα 13/06/2022

Οι Μουσικοί της πόλης

Τσιωνάς Αλέξανδρος, Παπαχρήστου Χρήστος, Παπαναστασίου Αρετή, Τσιαπλές Ευάγγελος, Μακρυγιάννης Γιάννης, Καραμανιώλας Ιωάννης, Έξαρχος Νικόλαος



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr