ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για Novartis: "Ούτε η κυβέρνηση, ούτε το ΠΑΣΟΚ έχουν πάρει θέση για τις αποκαλύψεις"



“Η χθεσινή αποκάλυψη ότι ένα μακρύ χέρι παραποίησε επίσημο έγγραφο του FBI όπου εμφανίζεται ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος να εισπράττει κανονικά μίζα από τη Novartis, σε μια εποχή που έκοβε μισθούς και συντάξεις, ντροπιάζει τη χώρα και ευτελίζει τους θεσμούς της”, υπογραμμίζει σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

“Ο κ. Λοβέρδος, χθες, αναγνώρισε τη λαθροχειρία, υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον άνθρωπο που πήγε να τον καλύψει και εξαπέλυσε τις γνωστές επιθέσεις του προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το δε υπουργείο Εξωτερικών παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο, διαρρέει ότι δεν έχει ούτε το πρωτότυπο, ούτε το μεταφρασμένο έγγραφο και δεν έχει ακόμα καν ανακοινώσει τη διενέργεια έρευνας.  Την ίδια ώρα ούτε η κυβέρνηση ούτε το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ έχουν πάρει θέση για τις αποκαλύψεις” σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

“Εμείς περιμένουμε για αρχή να δώσουν απαντήσεις σε δυο απλά ερωτήματα:

– Θα ζητήσει ο κ. Μητσοτάκης από τον κ. Δένδια να διερευνήσει τη λαθροχειρία σε αμερικανικό έγγραφο ή θεωρεί πως είναι και αυτό σκευωρία και δεν χρειάζεται περαιτέρω έρευνα;

– Θα πάρει επιτέλους θέση ο κ. Ανδρουλάκης ή θα συνεχίσει να τηρεί σιγή ιχθύος καλύπτοντας πλήρως τον κ. Λοβέρδο;

Θα αναμένουμε με ενδιαφέρον απαντήσεις, γνωρίζοντας ότι όσο και να θέλουν κάποιοι δεν θα καταφέρουν να κρύψουν αυτό το μεγάλο σκάνδαλο μέσα στο σκάνδαλο Novartis.  Και είμαστε ακόμη στην αρχή” καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr