Δια ζώσης σεμινάριο από τον ΣΘΕΒ: «Χρόνος υπάρχει… 5 + 1 τρόποι να δαμάσουμε τον προβλέψιμα απρόβλεπτο χρόνο»


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει δια ζώσης σεμινάριο την Τρίτη 5 Ιουλίου, ώρα 18:00 – 21:00,  με θέμα: «Χρόνος υπάρχει… 5 + 1 τρόποι να δαμάσουμε τον προβλέψιμα απρόβλεπτο χρόνο» στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου (Λεωφ. Καραμανλή & Βιομηχανίας, 2ος όροφος).

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι εκπαιδευόμενοι να κατανοήσουν πως η αποτελεσματική διαχείριση χρόνου έχει σημασία όχι μόνο για την επιχείρηση αλλά και για τον ίδιο τον εργαζόμενο καθώς του δίνει τη δυνατότητα να κερδίσει χρόνο, να καταβάλει μικρότερη προσπάθεια και να αυξήσει την ικανότητά του να λαμβάνει αποφάσεις. Το μυστικό είναι η σωστή αξιοποίηση του διαθέσιμου χρόνου.

Μέσα από ένα διαδραστικό εργαστήριο, που περιλαμβάνει πρακτικές, εργαλεία και ασκήσεις θα πετύχουμε να ξεκινήσουμε να οργανώνουμε το χρόνο με σκοπό να αποτελέσει πολύτιμο και δυναμικό σύμμαχο για την επίτευξη των στόχων μας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων, ελεύθερους επαγγελματίες, εργαζόμενους σε όλους τους τομείς που επιθυμούν να αυξήσουν την απόδοση τους.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κ. Τάσος Γούσιος, ο οποίος έχει μεταπτυχιακές σπουδές στον τουρισμό και είναι ιδρυτής της εταιρείας Alpha Marketing με κύρια δραστηριότητα την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών. Έχει διεθνή παρουσία και μεγάλη εμπειρία στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του σεμιναρίου και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κ. Ελένη Ευαγγελοπούλου) email: education@sthev.gr και τηλ.: 2410555507.


Πληροφορίες: 2410555507

https://www.sthev.gr/2022/06/24/dia-zosis-seminario-apo-ton-sthev/