Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων: Συμβολική αναγνώριση στους υπερασπιστές της ζωής


Σε μια ελάχιστη και συμβολική κίνηση αναγνώρισης της προσφοράς γιατρών - νοσηλευτών δύο κλινικών του Νοσοκομείου Τρικάλων την περίοδο του Covid, προέβησαν το Δημοτικό Θέατρο και ο Δημοτικός Κινηματογράφος Τρικάλων.


Η πρόεδρος του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων Σοφία Αλεστά παρέδωσε δωρεάν προσκλήσεις για γιατρούς και νοσηλευτές/τριες των κλινικών ΜΕΘ και Covid, παρόντος του καλλιτεχνικού διευθυντή του Δημοτικού κινηματογράφου, κ. Στεφ. Νταλάση.
Η κ. Αλεστά, ενώπιον του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Κ. Γρηγορίου παρέδωσε τις τιμητικές προσκλήσεις στη Διευθύντρια της covid κλινικής κ. Κ. Παγδάτογλου, Πνευμονολόγο- Εντατικολόγο, στη Συντονίστρια Διευθύντρια της ΜΕΘ κλινικής κ. Θ. Παραφόρου, Αναισθησιολόγο-Εντατικολόγο και στην κ. Τ. Κουκουμπάνη, Πνευμονολόγο-Εντατικολόγο Επιμελήτρια Β’ της ΜΕΘ κλινικής. Οι προσκλήσεις αφορούν στο προσωπικό των συγκεκριμένων κλινικών, «σε μια ελάχιστη πράξη αναγνώρισης μιας τεράστιας προσφοράς, μιας μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αυτών των κλινικών του Γ.Ν.Τ. κατά τη διάρκεια της πανδημίας, χωρίς να παραγνωρίζεται η προσφορά συνολικά του προσωπικού του Νοσοκομείου μα», σημείωσε η κ. Αλεστά.

 
Στη συνάντηση παρίστατο και ο κ. Γ. Παπαποστόλου, προϊστάμενος- νοσηλευτής.