Με τον δήμαρχο Λαρισαίων η διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών


Συνάντηση με μέλη της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων ν. Λάρισας είχε, προ ημερών, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, οι εκπρόσωποι των επαγγελματοβιοτεχνών έθεσαν στον Απ. Καλογιάννη θέματα που σχετίζονται με τις μεγάλες δυσκολίες της συγκυρίας και της καθημερινότητας που βιώνουν οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις από την ραγδαία αύξηση των τιμών της ενέργειας, αλλά και τον πληθωρισμό.

Και ο δήμαρχος από την πλευρά του περιέγραψε στους εκπροσώπους των επαγγελματοβιοτεχνών τις σοβαρές δυσκολίες που αντιμετωπίζει και η Τοπική Αυτοδιοίκηση λόγω των υπέρογκων αυξήσεων στο κόστος της ενέργειας.   

Επίσης τέθηκε το θέμα της συνεργασίας Δήμου  - ΟΕΒΕ Λάρισας για την εξεύρεση τρόπων για την στήριξη των επαγγελματοβιοτεχνών στο μέτρο των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.   

Στην συνάντηση, εκ μέρους της ΟΕΒΕ Λάρισας συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γιώργος Σακελλαρόπουλος, ο γεν. γραμματέας κ. Ευαγ. Ζιώγκος και τα μέλη Γεώργιος Ζαμπούρας και Δημήτριος Ντόντος.



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr