Οδηγίες για την πρόσβαση θεατών και οχημάτων στο Κολυμβητήριο της Ν. Πολιτείας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Κορασίδων (Κ16)


Από τους διοργανωτές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Κορασίδων (Κ16), που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Ανοικτό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας στη Λάρισα και τις αρμόδιες αρχές που έχουν επιφορτιστεί για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, γίνονται γνωστά τα εξής:

  • Η προσέλευση των θεατών στο Κολυμβητήριο θα γίνεται από την οδό Χατζηκυριάκου Γκίκα (από το πίσω μέρος των εγκαταστάσεων, διπλα στο 15ο Γυμνάσιο) 

  • Ο αύλειος χώρος του ίδιου του σχολείου θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης  οχημάτων των θεατών. 

  • Ο χώρος στάθμευσης μπροστά από το Κολυμβητήριο θα χρησιμοποιηθεί για την ασφαλή μετακίνηση των Εθνικών ομάδων που μετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και τα διαπιστευμένα οχήματα της διοργάνωσης. 


Οι αγώνες ξεκινούν από το πρωί της Κυριακής, ενώ στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης του πρωταθλήματος. Αμέσως μετά η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει την Εθνική ομάδα της Αυστραλίας. 

Σημειώνεται ότι η είσοδος των θεατών στους αγώνες είναι δωρεάν.Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr