Καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο; 4 ρούχα που δεν πρέπει να φορέσετεΟι καλοκαιρινοί γάμοι αποτελούν κι αυτοί ένα ιδιαίτερο event με συγκεκριμένο dress code που προτείνει πιο αέρινα υφάσματα και έντονα χρώματα, αλλά κι ένα γεγονός στο οποίο οφείλουμε να παρουσιαστούμε καλοντυμένες.

Ποια ρούχα λοιπόν, θα μας αφαιρούσαν πόντους; Υπάρχουν pieces που πρέπει να αποφύγουμε και ποια είναι τα don’ts μιας καλεσμένης. Συγκεντρώσαμε τα τέσσερα βασικότερα λάθη που θα σας τοποθετούσαν στο επίκεντρο της προσοχής… για λάθος λόγους!

Αποφύγετε τις ρίγες

Ναι, ακόμα κι αν έχετε ήδη αγοράσει το πιο τέλειο μάξι φόρεμα. Το συγκεκριμένο print είναι όντως υπέροχο, αλλά για χαλαρές βόλτες και casual περιστάσεις. Οι καλοκαιρινοί γάμοι απαιτούν επίσημο ένδυμα, ακόμα κι αν πραγματοποιούνται σε νησί και οι ρίγες αποτελούν το κατεξοχήν καθημερινό μοτίβο της εποχής. Οπότε, μην τις φορέσετε! Καμία μας δεν θα ήθελε να δείχνει σαν να ήρθε απευθείας από την παραλία.

Credit: Annabel Rosendahl/Instagram

Αφήστε τα χειμερινά trends για αργότερα

Ακόμα κι αν θέλετε να δείξετε στον κόσμο ότι ξέρετε από μόδα, αν επιλέξετε να φορέσετε μια χειμερινή τάση σε έναν καλοκαιρινό γάμο, θα φανείτε off-dated. Ακολουθήστε τις τάσεις της εποχής και αφήστε τα χειμερινά ρούχα για μία άλλη περίσταση. Κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο που λένε!

Credit: Tamara Kalinic/Instagram

Μην βάλετε λευκό

Όχι γιατί θα επισκιάσετε τη νύφη, αλλά προς ένδειξη σεβασμού. Αποτελεί έναν άτυπο κανόνα, ο οποίος θα ισχύει για πάντα και ο οποίος οφείλει να τηρείται. Το λευκό, όπως και ολόκληρη η μέρα ανήκει αποκλειστικά στη νύφη. Τόσα άλλα χρώματα υπάρχουν εξάλλου μέσα από τα οποία μπορείτε να αναδείξετε το νέο σας μαύρισμα.

Credit:Diletta Menta/Instagram

Κοψίματα ναι, αλλά όχι άκομψα

Γενικότερα τα cut-outs είναι μια τάση που επικρατεί και αρέσει πολύ. Σέξι και αισθησιακά, τα ανοίγματα μπορούν να κάνουν ακόμα κι ένα απλό φόρεμα να δείχνει εντυπωσιακό, χωρίς καθόλου προσπάθεια. Αυτό που πρέπει να προσέξετε ωστόσο, είναι τα υπερβολικά τολμηρά κοψίματα που αγγίζουν τα όρια του προκλητικού. Ο γάμος μπορεί να είναι event, αλλά δεν παύει να αποτελεί και μυστήριο, το οποίο οφείλουμε να σεβόμαστε.

Credit: Chiara Ferragni/Instagram

Πηγή: instyle.gr

ΧΕΛΛΑΔΑΌλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr