Βόλος: Ερευνάται υπόθεση bullying πίσω από την εισβολή 42χρονης με μαχαίρι σε σχολείο


Επικράτησαν σκηνές πανικού με τους μαθητές να τρέχουν ουρλιάζοντας από τον φόβο

Νέα στοιχεία δημοσιεύονται σχετικά με το σοβαρό επεισόδιο που συνέβη σε σχολείο του Βόλου, το πρωί της Παρασκευής. Μία 42χρονη γυναίκα εισέβαλε με κουζινομάχαιρο στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου και απείλησε μαθητές και εκπαιδευτικούς, όπως αναφέρει το gegonota.news.

Η 42χρονη αλβανικής καταγωγής, που είναι χωρισμένη και μητέρα δύο παιδιών, παραπέμπεται για ψυχιατρική εξέταση.

Πίσω από το πρωτοφανές αυτό περιστατικό φαίνεται πώς κρύβεται υπόθεση bullying με θύμα ένα από τα παιδιά της 42χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, μαθητές του 8ου Γυμνασίου Βόλου φέρονται να έκαναν bullying στο παιδί της, που πηγαίνει σε άλλο σχολείο, και η ίδια αποφάσισε σήμερα να πάει στη σχολική μονάδα για να βρει τους «δράστες», φωνάζοντας «θα σας φάω, θα σας χτυπήσω».

Όταν η 42χρονη εισέβαλε στο προαύλιο του σχολείου με το μαχαίρι επικράτησαν σκηνές πανικού με τους μαθητές να τρέχουν ουρλιάζοντας από τον φόβο.

Αμέσως, η διεύθυνση του σχολείου ειδοποίησε την αστυνομία. Η γυναίκα προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου όπου οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω της το μαχαίρι.

Σημειώνεται ότι ο διευθυντής του 8ου Γυμνασίου Ευριπίδης Κολτσιδόπουλος ενημέρωσε με e-mail τους γονείς για το περιστατικό, διαβεβαιώνοντας ότι οι μαθητές είναι απόλυτα ασφαλείς.

Για την υπόθεση bullying αναμένεται να γίνει έρευνα στο 8ο Γυμνάσιο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν βάση οι σχετικές πληροφορίες.