Ηλιόπουλος: "Κατάντια είναι να μην δίνεις τα στοιχεία τουλάχιστον 10 ταυτοποιημένων παιδοβιαστών"«Κατάντια κ. Οικονόμου είναι μία ολόκληρη κυβέρνηση να καλύπτει επί εβδομάδες τον κ. Λιγνάδη, μόνο και μόνο επειδή ήταν εκλεκτός του κ. Μητσοτάκη», αναφέρει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος.

«Κατάντια είναι, μετά την πανελλαδική κατακραυγή και ενώ ήδη έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον 10 παιδοβιαστές μεταξύ των 213 που επικοινώνησαν με τον 53χρονο, να μην έχουν δοθεί εδώ και 4 μέρες τα στοιχεία τους στη δημοσιότητα, ώστε να μπορούν να αναγνωριστούν και από άλλα ενδεχομένως θύματα.

Κατάντια είναι τα στελέχη και οι υπουργοί σου να διακινούν χυδαία ψέματα πως δήθεν ο ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψε τον βιασμό σε πλημμέλημα και πως δήθεν είχε καταψηφίσει την αυστηροποίηση των ποινών για βιασμούς ανηλίκων, και μετά να αναγκάζεσαι να παραδεχθείς πως ήταν ψέματα.

Κατάντια, τέλος, είναι ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης να επιχειρεί χυδαίους συμψηφισμούς με ψέματα πως δήθεν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ενεπλάκη σε υπόθεση βιασμού. Καλύπτετε αυτή τη χυδαιότητα, γιατί είναι χυδαιότητα Μητσοτάκη», σημειώνει ο κ. Ηλιόπουλος και καταλήγει:

«Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, από την πρώτη στιγμή των αποκαλύψεων με επίσημη ανακοίνωσή του τόνισε το αυτονόητο, ότι το ζήτημα δεν είναι η κομματική ταυτότητα του παιδοβιαστή, αλλά να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη».


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr