Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αποκαλύψεις για νέο πρόσωπο που έκλεινε ραντεβού στην ανήλικη - Έρχονται νέες συλλήψεις



Νέα ανατριχιαστική εξέλιξη για την υπόθεση παιδεραστίας και μαστροπείας στον Κολωνό με θύμα τη 12χρονη. Όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς το 12χρονο κορίτσι, και φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Live News», φαίνεται να υπάρχει κι άλλος άνθρωπος που έκλεινε ραντεβού στην ανήλικη με βιαστές.

Σύμφωνα με το 12χρονο κορίτσι ο Μ. με τον οποίο δεν συναντήθηκε ποτέ, της είχε ζητήσει χρήματα για την… «εξυπηρέτηση» που της έκανε.

«Με τον Μ. δεν έχω συναντηθεί ποτέ. Ο Ηλίας έστελνε μηνύματα στον Μ. λέγοντας ότι είμαι εγώ που τα στέλνω. Του είχε πει ότι έχω ανάγκη από λεφτά κι αυτός έβρισκε φίλους του. Και ο Μ. μου έκλεινε τα ραντεβού μέσω Instagram και τους έδινε το τηλέφωνό μου. Στον Μ. είχα πει ότι είμαι 16».

Ο συγκεκριμένος άνδρας, φέρεται, κάθε φορά που έκλεινε κάποιο ραντεβού, να ειδοποιεί την 12χρονη με μήνυμα στο Instagram, αφού πρώτα έστελνε το κινητό της στους ενδιαφερόμενους.

«Σε εκείνους που έβρισκε ο Μ. έλεγε ότι είμαι 17. Υπήρχαν και κάποιοι που έλεγαν ότι είμαι μικρή. Τους έλεγα να συναντηθούμε εκεί που μου είχε πει ο Μίχος να κλείνω τα ραντεβού. Ο Μ. μου ζήτησε χρήματα αλλά δεν πήρε ποτέ από εμένα, γιατί δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά. Δεν ξέρω όμως, αν έπαιρνε από τους φίλους του που έκλεινε τα ραντεβού».

Κολωνός: Έρχονται νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης – Η λίστα με τους άνδρες που ταυτοποιήθηκαν

Νέες συλλήψεις έρχονται στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα την 12χρονη στον Κολωνό. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έστειλαν στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση μια λίστα με ονόματα ατόμων που ταυτοποιήθηκαν ότι συναντήθηκαν με την 12χρονη και την βίασαν.

Η λίστα έχει σταλεί από την Πέμπτη και αναμένεται η έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης.

Στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ, οι αστυνομικοί «ξεσκονίζουν» τις ηλεκτρονικές συσκευές της 12χρονης και των συλληφθέντων, προκειμένου να εντοπίσουν νέα στοιχεία. Συγκεκριμένα, ελέγχουν ποιος επικοινώνησε με τα προφίλ -που ναι μεν φαίνονταν να ανήκαν στη 12χρονη, στην πραγματικότητα όμως τα διαχειριζόταν ο 53χρονος- διαπιστώνουν εάν εκτός από συνομιλίες, υπήρξαν και συναντήσεις, και στη συνέχεια ταυτοποιούν τους κατόχους των λογαριασμών.


Πηγή: enikos.gr


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr