Κολωνός: Προφυλακιστέοι ο 53χρονος και ο 42χρονος για τον βιασμό της 12χρονηςΠροφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 53χρονος, Ηλίας Μίχος, και ο 42χρονος, Ιωάννης Σοφιανίδης, μετά την ολοκλήρωση των απολογιών τους στην 33η τακτική ανακρίτρια Αθηνών για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να μεταφερθούν στις φυλακές Τριπόλεως ή Γρεβενών.

Κολωνός: «Οι σεξουαλικές επαφές έγιναν με την συναίνεση της 12χρονης» είπε προκλητικά ο 53χρονος

Στις απολογίες τους ενώπιον της 33ης ανακρίτριας ο 53χρονος, Ηλίας Μίχος, και ο 42χρονος, Ιωάννης Σοφιανίδης, παραδέχθηκαν τον κατ’ επανάληψη βιασμό ανήλικης και ανέφεραν πως συνευρέθηκαν σεξουαλικά με την ανήλικη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος ομολόγησε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με την 12χρονη, υποστηρίζοντας ότι ήταν με την συναίνεσή της. Τήρησε όμως το δικαίωμα της σιωπής που προβλέπεται εκ του νόμου σε ό,τι αφορά τις άλλες κατηγορίες που του αποδίδονται όπως ο βιασμός, η εμπορία ανθρώπων και η μαστροπεία. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και ο 42χρονος κατηγορούμενος ομολόγησε ότι είχε συνευρεθεί με την 12χρονη περισσότερες από μια φορές έναντι αμοιβής. Φέρεται να υποστήριξε πως την αμοιβή την έδινε στο κορίτσι και όχι στον συγκατηγορούμενό του.


Πηγή: enikos.gr


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr